BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98

Milyonlarca ev sahibine tarih uyarısı

8 Haziran'dan bu yana 'barış' kapsamında başvuru yapanların sayısı 1 milyon 300 bini bulurken, son başvuru tarihi olan 31 Ekim'den sonra tarihin uzatılmayacağına dikkat çekiliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Erdal

Tamam bazı uygulamalar haksızlığa sebep oluyor. Bu iktidar 15 yıldır var ve imara aykırı veya mülkiyet sorunu olan yapıların çoğu bu hükümetten önce yapılmış .itiraz eden arkadaşlar Haklı ama başka çözüm yolu varmı? Bu yapıların imara uygun ve mülkiyet sorunu olmayacak şekilde baska çözümü yık baştan yap. Buna ne güç ne para ne zaman ne de yürek yetmez herhalde rahat 100 yılımız heba olur. Yada istemezuk böyle kalsın diyebiliriz başka yolu yok

fikret boduroğlu

imar affı,vergi affı,stok affı,prim affı ve mali af düzenlemeleri(siyasi iktidar bunlara barış düzenlemeleri diyor ve her seçimden önce gündeme getiriyor,dahası bunların tekrarlanmasına göz yumuluyor) .bunlar toplumda hukuksuzluğu , kayıtdışılığı ,amiyane tabiriyle hırsızlığı ve ahlaksızlığı teşvik eden,toplumda da kabul gören ve beklenilen düzenlemeler.yükümlülüklerine ve hukuka saygılı vatandaşların mağduriyetine yol açan düzenlemeler.Türkiye de ,devleti yöneten siyaset ve o na destek veren toplum manzarası bu.birbirine bağlı olarak ,ekonomi de siyaset de kayıt dışı.

şut

he he inandık yine uzatırsınız üçdefa

  • 1