BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Milyonlarca çalışanı sevindirecek kıdem tazminatı haberi

Kıdem tazminatının tavanı yüzde 8.65 artırılarak 5 bin 434 liraya çıkartıldı. Temmuz-aralık döneminde kıdem tazminatı alacak olanların hesaplamaları yeni rakam üzerinden yapılacak, böylece çalışanlar daha yüksek tazminat alabilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Asgari ücretli acaip sevinmiştir şimdi!!!. Dalga mı geçiyorsunuz müjde diye!!??. Üst sınıf yöneticilerin işine yarar ancak. Piyasada asgari ücretin üstünde alan çok az. Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor demezler birde, peh peh.

CCC1453CCC

ESKİDEN TAZMİNATLA EV ALINABİLİYORDU..ŞİMDİ KAPININ KOLUNU ALABİLİYORUZ YADA ARABANINDA VİTES TOPUZUNU...TAZMİNATMI ERİDİ YOKSA EV ARABAMI ÇOK PAHALI OLDU AKLIM ALMIYOR.

Adalet elbet bir gün gelecek

Önümüzdeki Ocak ayında maaşlarda kesinti yapılmazsa iyi. Para bitti para...

Misafir

Akp hükümeti sanayicin üzerinde bir kambur olan sorunu ne yazıkki çözemedi. İşsizlik sigortası gibi kesinti yapılacaktı. Her iki tarafında menfaatine olan birşeyi işçileri sömüren sendikalar kabul etmedi. İşverenler ne yazıkki üretim maliyetlerine tazminatı eklemiyor. Bu sorunu devlet çözecek başkası değil. Yoksa iflas eden sanayiciden bir işçi zırnık bile alamayacaktır.

Misafir

enflasyon oranında bile artmamış kimi kandırıyorsunuz

DASDASD

ENFLASYON %35 . NESİNE SEVİNELİM

Misafir

Polis.öğretmen.hemşire ve din görevlilerine vadedilen 3.600 ek gösterge gibi mi?

  • 1