BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.490,69

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor referandumdan sonra...

Referandumdan sonra iş hayatında birçok çalışma yapılmaya devam edecek. İşte emekliler, işçiler, memurları ilgilendiren çalışmaların detayları...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

bir akpeli olarak bu vaatleri normal devlet adına yapılsaydı. şimdi seçime bağlamak ve hele de seçimden sonra uygulamak çocuk kandırmaya benzedi.artık size güvenmiyoruz.

Orhan

Bu halkın şu an alamadığı hakları yasalaştıran kim peki. AKP yabiki şimdide haklarınızı veriyoruz diyerek oy istiyorlar. Yok öyle. Şimdi sıra bizde. Birazda biz geçelim arkaya.

KAYI

on beş yıdır nerede kalmışlar bunlar alışmışlar rüşvet alıp vermeye buda bir nevi rüşvet degilmi.artık ucuz numaraları bu millet yemez geregini yapar.

mfatih

ohhh ohhh ohhh "evet" den sonra nelerde yapılacakmış böyle.... "hayır" çıkarsa akp yine iktidar da o zamanda yapacaklar mı bu sayılanları.

doldurboşalt

Çok zordalar.Vaadler birbirini kovalıyor da. BUNLARIN TERSİ OLMAYACAĞININ GARANTİSİ GARABET ANAYASA TEKLİFİNDE VAR MI? Yarın biz öyle dedikte artık ülkeyi bir kişiye teslim ettik ''o ne yaparsa yapsın kanundur'' demeyecekmisiniz? Ülkenin EKONOMİSİ ÇÖKMÜŞ artık satacak bir şeyde kalmadı, yoksa ülkeyi satarak,milleti soyarak mı? yapılacak.

misafer

ne ğüzel dünya hey hükümet işveren hakları için ne değişiklikler düşünüyorsunuz.5 bin tl kredi verip her köşeye başına iş yeri açtırmak mevcut iş yerlerini batırmak kazansada kazanmasada yüzde otuzsekiz vergi almak uguladığınız yanlış politikaların faturasını bedelini sanayiciye turizimciye kesmek.

Ali

Bunlar hep kandırmaya yönelik palavralar.niye önceden yapmiyorlar tutan mi var

REMKA

HE HE HEEEEEEE GECEN SECİMDEDE TASERONA KADRO VERİYORDUNUZ

  • 1