BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,81
ALTIN 2.494,04

Milli Piyango tam liste 2018 yılbaşı amortileri

2018 Yılbaşı tam listesi yayınlandı. Milli Piyangonun büyük ikramiyesi 4 şehire çıktı. Milli Piyango amortileri ise 4 ve 6 numaraları olarak açıklandı. Milli Piyango 2018 yılbaşı çekilişi sıralı tam listesi ve bilet sorgulama internethaber.com sitesinde. Biletinizi kolayca numarayı yazarak sorgulama yapabilir ve ikramiyenizi öğrenebilirsiniz.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
A. Kar

Bu saçma sayfa da neyin nesi?

Misafir

Devlet televizyonu beşinci gününe giren protestolarda ölü sayısının 12'ye çıktığını duyurdu................................... Protestoları yakından izleyen Avrupa basını, gösterilere İranlı Kürtlerin yoğun biçimde katıldıklarını yazdı.

Misafir

Akp gerçi diyen bey siz olsaydınız nasıl ileriçilik getirildiniz ançak sizin ileriçi lik dediğiniz şey esas gerçiliktir iyi seneler

Misafir

OHAL rejimi Korumasında Yılbaşında onlar da sokaktaydı...Cüppeleri ve uzun sakallarıyla dikkat çeken Geriici Yobaz bir grup "tebliğci", yeni yıla dakikalar kala üzerinde "Yılbaşı ve Müslümanlar" yazılı olan bildirileri dağıttı.

Gezi Yolu__________________________

Hayatımız Piyango olamaz!.............AKP'nin gerici baskılarına ve kuşatmalarına rağmen yurttaşlar yılbaşını coşkuyla kutlarken, 2017 yerini Eşitlik, özgürlük ve kardeşlik için umuda bıraktı. .............

Misafir

İran’da ekonomik gidişi protesto amacıyla başlayan protestolarda 2 kişi hayatını kaybetti. Mollalar ölen iki kişinin İran polisince değil, 'yabancı ajanlarca' öldürüldüğünü söyledi.

  • 1