BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Milletvekilinden skandal sözler: Vatandaşa hakaret etti!

İYİ Parti'nin Konya Milletvekili ve GİK üyesi Fahrettin Yokuş, Çorum'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor düzeyde oy çıkmasını eleştirerek seçmene küfür ve hakaret etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Misafir

80 küsur yıldır Atatürk düşmanları Atatürkçülük oynuyorlar, Türk milletinin milli duygularını sömürüp kandırıyorlar.

Turgut Şentürk

Atatürk imzasının önünde poz vermekle Atatürkçü, Türk bayrağının önünde sırıtmakla da Türk olunmuyor. Maskeleriniz düştü, çekilin ay yıldızlı bayrağımın önünden gölge etmeyin, rahat bırakın artık Gazimizi.

Misafir

Bırakın bu fabrika işlerini 250 kişinin yapacağı işte 2000 kişi çalışacak hep zarar edecek vatandaş bile bunun farkında da bazıları hala anlamıyor madem fabrikalar bu kadar önemli neden CHP nin bankası İş Bankası satın almadı alıp çalıştırsa idi.

AKP İktidar Oldu Mertlik ...

Bu mesajda hakaret makaret yoktur. Ama Binali bey İzmirlilere sin-sin-sin, kaf-kaf-kaf, sinkaf! demişti.

Misafir

Bu çeşit yanlış yorumlarla önümüzdeki seçimi de kaybedecekler belli oldu..

Turgut Şentürk

Vatandaşa hakaret ettiği sanılıyor işine gelenler böyle algılıyor. Bilmiyorlar ki kötü söz sahibini anlatır. Kendisine, ailesine, hatta kendi sülalesine giden sözdür.

NİCELİK Mİ NİTELİK Mİ MESELESİ..

Zaten bazılarının anlamadığı ve yüzyılımızın tarifidir bu niteliksiz nicelik meselesi... Sayılara bakın ama hangi pencereden bakmak gerektiğini öğrenmeden yorum yapmayın bari...O DOSYALARA BİR DE "BORÇLU SAYISI" OLARAK BAKIN BAKALIM NE GÖRECEKSİNİZ?...SEN HER DEFASINDA "KREDİ FAİZLERİNİ SİLECEM" DEYİP OY İSTERSEN SADECE İŞTE O BORÇLULARDAN ALABİLİRSİN OYU!..Bankaya kredi kartı hatta banka kartı olarak dahi (maaş kartı mecburiyeti dışında) bulaşmayan insanlara size neden oy versin?BİRAZ AKIL VE İNSAF LÜTFEN!.. DERVİŞİN FİKİR-ZİKİR HESABI GİBİ YAŞAMAYI BIRAKIN GAYRİ....

ragıp

Normaldir vekilim.Kırşehirde şeker fabrikalarında özelleştirme sonucu ''işten çıkarılmama'' sözü verilen işçilerin hepsi işten çıkarıldı ama Ak Partiye % 55,7 oy çıktı.Diken örneği çok yerinde.

Misafir

iyide küfür nerede ben onu anlamadım

Misafir

MAHALLE ARASINA KADAR ÜÇ ŞİRKETİ SOK SONRA ESNAF ALDIĞI BORCU ÖDEYEMEZ OLSUN SIONRA BVU DURUMDA AKP SORUMLU OLMASIN HEDEEE HADEE ORADAN ...ZAVALLICIK DESEM DEĞİLSİNİZ SİZ NE HALTSINIZ ANLAMADIM GİTTİ...HÜKÜMET ÖNCE HALKI DÜŞÜNMEK ZORUNDA ÜÇ TANECİK ŞİRKETİ, DEĞİL..........Z...O

MUSTAFA DAĞAŞAN

MANTIĞA BAK; sen borç yapıp icralık oldu isen bunun suçu şu veya bu o kişi olmamamı atalarımız boşuna dememiş ayağını yorganına göre uzat Halkı böyle aşağıladığınız için sizden hiç bir halk olmuyor olmayacakta.

selim

yalnız partinin adı iyi vekilleri hepten kötü

Misafir

üç tanecik firmaya milyona yakın mahalle esnafını sattılar sonrada kekele kandırmaya çalışmaktalar...............

Misafir

evet deve dikende zaaten türk atasözü değilmi ne zamandır türk atasözleri hakaret içerir oldu ..daha atalarının sözlerini bile içine sindirememekte bunlar..

Balaban Beyi

Adam her halde patlamış,düşünmeden çıkmış ağzından..Bu tip sözler iki samimi arkadaş arasında konuşulan sözlerdir... Demek ki Çorumlular hallerinden memnunmuş..Helal olsun..

Misafir

bBU SORUYUN CEVABINI MERAL AKŞENER KAÇ KERE VERDİ AMA BİRAZ YANDAŞ OLMAYAN KANALLARI İZLESEN!...

Misafir

haziran ayı kiraz ayı doğru.kötüler kaybetti.

Misafir

edep edep edep edep edep

Misafir

YORUMSU.ÖNCE SEN AYNAYA BAK KENDİNİ GÖR.MAKBUL OLMAYAN KİŞİLER BAŞKALARINIDA ÖYLE GÖRÜRLER.SEVİYESİZ KİŞİ.

Misafir

sende aciz korkaksın yiğit küfür etmez acizler eder(ahmed)

Misafir

YORUMCU.CHP lİLER SANA BİR ŞEY YAPIP BAŞINA BİR VUKUAT MI GELDİ.BU KADARDA AYRIMCI OLMA.

Misafir

kötü söz sahibinindir aca senin gibi böyle aciz ve zavallılar buna başvurur(ahmed)

ANKARALI

Dogru söyliyeni 9 köyden kovarlar

Misafir

yine kürkremişsin.makaRNACI

misafir

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler.vekil eski bir sendikacı.durum analizi yapmış.yapyığı analizde doğrudur.on altı yıldır tek parti ile yönetilen ülkede ekonomik durumun böyle olmaması gerekir.deve diken sözüde yerinde bir deyimdir.diğer yorum yapanlar durumun hiç farkında değiller.zaten çoğu makarnacı.soğanın patatesin kilosunun 6-7 lira olduğunun farkında değiller.netice olarak vekil doğruyu söylemiş.