BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

MHP'ye geçen Arkaz'a ve Bahçeli'ye çok sert sözler

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, MHP saflarına geçen eski İYİ Parti'li Hayati Arkaz'ı ve Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Aydın, Bahçeli'yi parti içişlerine karışmakla suçladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
misafir

tam burda bende sana soruyorum,bu kadın fetö cü dedin.bir ay sonra oraya geçtin aradan ne geçmişti...

Misafir

koray aydın iyi partiye nerden geçti acaba unutmuş olmalı yada kafayı yemiş olmalı bundan bi cacık olmaz

yorgun

57 yaşındayım.Say. ARKAZ gibi Say. Devlet BAHCELİ beyin elini öpmek banada nasip olur İNŞAALLAH.Koray Aydın nerden geldiğini unutmuş galiba.Fetoş borsasına kendini sattığının farkıda değil galiba.

Fikri

MHP'liler FETÖ'den kısmen boşalan kadrolara talip olmaktadırlar. Ama geç kaldılar galiba... Çünkü başka cemaatler FETÖ'den kısmen boşalan kadrolara çoktan yerleştiler. Görevlerine devam eden FETÖ'cüler ve yeni yerleşenler FETÖ'ye en çok küfredip, RTE'ye ve 15 Temmuza övgüler yağdırıp duruyorlar.

Fikirci Fikri

Arkaz'ı siz kovmazsanız olacağı buydu.

Misafir

PARTİ DEĞİŞTİREN BİR VEKİL, SEÇMENİNE KÜFRETMEKTEDİR. TERS KÖŞE YAPMAKTADIR. İHANET ETMEKTEDİR.

dimi yani

ya bu iyi parti bir önceki dönemde mhpden 5 vekil almamış mıydı? ne çabuk unuttu koray kendisinin mhpden iyi partiye transfer olduğunu. bu kadar mı siyasi hafıza olmaz arkadaş

Misafir

ağzına sağlık gardaş

ahmet

kendiside gelecek onuda yakında kovarlar

Misafir

lan bilmeyende iyi parti kendi iradesi kadrosu ve aklıyla kuruldu sanır:))) mhp kadroları ve akp sloganları fetoş aklıyla ancabu kadar işte..

YUH DİYORUZ.

MEMLEKET CANINI DİŞİNE TAKMIŞ,ÇÖKECEK,BAHÇELİ TRANSFER DERDİNDE,GİDEN DE BİŞEY OLSA BARİ,TAM YERİNİ BULMUŞ.

Misafir

Ankara Rüzgarlı sokak esnafı bu Koray hakkında 97 depremi zamanı için çok kötü şeyler anlatıyor,

Bla bla bala

Bahçelinin partiye adam sokmadıgını söylemek ahmaklık olur

Misafir

Gerçek yer er geç ortaya çıkıyor.Hayati beyde yanlıştan dönmüş Baba ocağına dönmüş takdir eriyor bunun devamını bekliyoruz hayırlı uğurlu olsun hoş geldin asıl bozkurt evine hoş geldin diyoruz

fatih çelik

işinize gelmedimi misafir bey. şu sizin anketleriniz nerede % 21 25 gibi ne oldu millet verdi 7,5 mhp iken chp lideri ile neyin görüşmelerini yapıyordunuz neyin iftarını açıyordunuz. CHP den taransfer ederken demokrasi oluyor satılık pazardan köle alır gibi aldınız sonra geriye gönderdiniz. Zaten hanımefendide karekter olsa mhpde vekil iken sesini çıkarırdı vekilken el öpüyor koltuk gıçından giderken rüzgar estiriyor.

nedeim

partileri siz karıştıryosunuz mhpyi karıitırdıgınız gibi koray

Murat sezer

Daha dün liderimiz devlet bahçeli demedin mi ? Transfer borsasıymış, 15 chp li vekil size gelirken sessizdin. Devlet bey diyeceksiniz

Misafir

sonu vatana çıkan her yol ülkücünün yoludur..tek bahçeliye bağlı değil artık...nokta...

Misafir

Karakterin okulu yok,pazarda da satılmaz!

Misafir

Agzi olan konuşuyor

fatih çelik/

Mhp de genel başkan adayı iken meral akşener hakkındaki beyanatınızda cemaat mensubu insanlar meral hanımın organizasyonunu yapıyor diyordunuz sizde ne değişti. ayrıca 15 vekil chpden alırken veya mhpden geçerken transfer borsası olmuyormu o yazık yılların siyasetcisiniz.

Misafir

Meral Akşener yeniden cumhurbaşkanı adayı olcak mı?

Misafir

Artık diyorum şu diğer yiğitlerde gelse hani ... Gerçi 1 Ekim ve ilerki günlerde teker teker gelirler... Eeee Taklitler aslını yaşatır yürekte varsa sevda asla sönmez bu ateş yol ülkü yolu yol birlik ve beraberlik yolu..

  • 1