BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17

MHP'den yeni değişikliğe çok sert tepki

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, öğrenci seçme ve yerleştirme sınavlarıyla ilgili yapılan düzenlemelere karşı çıktı. Usta, Erdoğan'ın TEOG açıklamalarını eleştirirken, yeni üniversite sınavını ise rezalet olarak niteledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Türklerin ana yurdu Orta Asya’dır.Geniş düzlüklerden ve yüksek platolardan oluşan geniş bozkırların ve çöllerin bulunduğu bir bölgedir.........

Misafir

İnandırıcı olmamış, biraz daha çalış.

veli

günaydın sesinizi duyabildik nafile çünkü siyasi ömrünüz sona ermek üzere.

Misafir

Değirmen sele gitmiş bu arkadaş kapının kolunu arıyor memleket değil tımarhane

kundemacı

"Yeni üniversite sınavını ise rezalet olarak niteledi." Bunlar boş konuşmalar, siz parlamenter sistemden başkanlık sistemine geçmek için kayıtsız şartsız destek vereceksin. Şimdi de lambur, lumbur öteceksin. Sizin açıklamalarınızı bu düzenlemeleri yaptıran ve yapanlardan kimse nazari dikkate almaz. Millet ise hiç hükmünde kabul eder. Boş konuşmalar. Dünyada bir siyasi partinin, başka bir siyasi partiye kayıtsız şartsız teslim olduğu örneği MHP' den başka yok.

5m9eol7

Destek sizden, Sınırsız desteğiniz var ve hazret ne derse hemen yapılmakta. Yapılan haksızlıklar da genelde vatanını sevenler ve ülkücüler olarak ayrılarak elemeler gerçekleştirilmekte. Bir ülkücü size gelmeden yıllarca elde ettiği makamlardan ve görevlerden sadece ülkücü olduğu için eleniyorsa.... İşte kendinizi tartmanız gereken husus. Nedense Ülkücüler gidip AKP yandaşı olarak makam sahipliğini devam ettirmek zorunda kalıyorlar.. Şimdi de ÜLKÜCÜ ÇOCUKLARI Teog ve üniversite kazanmasınlar diye böyle bir düzenleme yapılıyor.. UYANIN ARTIK MECLİSTE ÜLKÜCÜYÜZ DİYE GEZENLERRRRR....

HADİ CANIM...

A AH,NEYİN İTİRAZI BU,KANKALIK BİTTİ Mİ??

Misafir

MHP'den müftü nikahına tuhaf savunma: Sonuçta devlet memuru

darbeli matkap

sen git bunu boçhalıya anlat..herşeyde onun imzasıda var..gelip burda nutuk atma..hadii

Ak safiye

Yökün ve hükümetin kararı doğrudur.Bilgiymiş,sınavmış geç bunu.Öğrencinin kaçtana Ebu Nahnahın hayatını bildiği önemli.Bu da böyle biline milletimiz yani hani biz gayreti varya.

  • 1