BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.427,32

MHP'den Meral Akşener'e çok sert tepki! Utanmadan...

MHP'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eleştirileriyle ilgili çok sert bir açıklama geldi. Açıklamada "Siz hangi ara MHP’den kovulma sebeplerinizi açıklayarak aklandınız da utanmadan sıkılmadan kamuoyunun önüne çıkma cesaretini gösterebiliyorsunuz" denildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

bahçeli yıllardır bizi davet edip duruyor.davete icabet gereği,bir gün ansızın gelebiliriz.

Misafir

mhp halktan tabanından korkan mhp.........

Başkent

Az bile demişler bunların ittifakları belli...

salih

Seviye belden aşağı ondan sonra da "mertlik, adamlık, efendilik" nutukları atarsınız...

WEE

KADININ KAPISINA KADAR GİT HAKARET ET SONRA AĞLAŞ.

kemal eser

40 yillik mhp liyim.bahceli gidecek kadar mhp Li degilim

Ali

Bu millete hizmet edenlere abd projesi diyenler kendine baksinlar.kişi nasilsa karşidakini öyle gòrūrmūş.

Malatyalı

Yaşım 43 Son seçime kadar hayatımda tek oy verdiğim partiydi.Bir kez farklı bir partiye encümenlik için babamı kıramadım oy verdim onun dışında hep mhp'ye oy verdim.Sonunda anladım ki iktidar iddiası olmayan kim iktidarda ise ona destek olan bir partiymiş.Şeçim kazanıp ülke sorunlarıyla uğraşmak niye istesinler ki zaten krallar gibi yaşayan istediğini yapar bir yönetim kadrosu var.Düşünün 21 yıldır ordasın hiç seçim kazanamamış kurultayda biri aday olsa vatan haini fetö deyip işin içinden çık partiden ihraç et gitsin.Şimdi kılıçdaroğlu aynı yolda gidiyor.Yapacak bişey yok bizim ülkemizde böyle beğenmediğiniz kafir Amerika'da bu yaşıma kadar bir sürü başkan değişti.Sonuç olarak devletimiz ve milletimiz için hayırlısı neyse İnşallah o olur.

SAMET

İP TE TOPLANANLARIN HİÇBİRİSİNİN MHP VE ÜLKÜCÜLÜKLE İLGİLERİ YOKTUR.SADECE BİRZAMANLARIN SİYASİ PARTİLERİNİN YOK OLUŞKARINDAN SONRA MEYDA KALIP BİR SÜRE MHP İÇİNDE SİYASET YAPTIKLARINDAN BAŞKA MHP İLE İLGİLERİ YOKTUR.ESKİNİN AP.LİLERİ ANAP.LILARI DYP.LİLERİ DP .LİLERİ BİR ARAYA GELİP İPTE TOPLANMIŞLAR.İŞLERİ GÜÇLERİ KUYRUK ACILARINI MHP YE SALDIRARAK ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR.

Oğuzhan

Mhp ile uğraşacağına, partini anlat, git hükümete laf söyle tamam muhalefetsin anlarız. Ne derdin varda hep mhp ye laf atıyorsun. Çünki görevin mhp yi bölmek. Ama başaramayacaksın

ZZKK

MHP Yanlış üstüne yanlış yapıyor. TURANCILIKDANDA ÇOK UZAKLAŞTI....

Altay Cumabay Yeter başka önemli konuları konuşun.

Ülkenin ciddi konularını konuşunuz.Artik sıkıldık. Boş laf

Başkan EL MAĞDURO

Akşener'in MHP'den kovulma sebepleri belli değil mi! Burada utanılacak bir şey varsa o da Bahçeli'nin yaptıklarıdır. Devlet Bahçeli gölgesinde sönük kaldığı kişilerin tamamını partiden attırdı. Olağanüstü kurultaydan bir ilçe hakiminin kararıyla kaçtı. Kuruluşunda görev aldığı AKP'ye sığındı.

Misafir

20 yıldır mhp teşkilatındayınm mhp nin lideri başbuğ dur bahçeli sadece genel başkandır lider lik vasıflarını iyi araştırın öğrenin

Misafir

Şehitler MHP'li değil Ülkücülerdir. Devlet Bahçeli ise bir ABD projesidir.

Misafir

Rahmetli BAŞBUĞ TÜRKEŞ in kemikleri sızlıyordur şimdi.. Bahçeli denilen zat MHP yi ne hale getirdi.

Türk

Mhp herzaman mhp dir kimse bunu unutmasin

TabtaviyGerkehan

Mhp bitmez.bitirilemez.hodri meydan.Mhp vatan millet islam adina şehit vermiştir.ve vermeye hazirdir.Allah da vekilidir.Rabbim cahil ve cahil elinde kalmaktan bizi ūlkemizi korusun.

Misafir

MHP kendi ayıbını örtmek için açıkça konuyu saptırmaya çalışıyor. Tipik bir Orta Doğu mantığı.

Misafir

SIKILDIK DARLANDIK ŞU SİYASİ MUHABBETLERDEN KISIR DÖNGÜLERDEN MAHALLE AĞIZLARI KONUŞMALARDAN BU NEDİR YA ŞU NE DEMİŞ BU NE DEMİŞ SÜREKLİ GEYİK BUNLAR ÇIKINCA TV KANAL DEĞİŞİYOR ARTIK İNSANLAR

Misafir

Mhp. yaptığı hayati hataların günahını hiç düşündü mü?Bu gün bu durumda isek sebebi mhp.dir!

aslnn

mhp de adam kalmamış laf yetiştiriyorlar ancak

Mankurtlara iki lafim var

Hareketin lideri Devlet bahcelidir. Kimse hadsizlik ve terbiyesizlik yapmasin. Ekmek yedikleri kabi pisleten bu kişiler kendilerini bugune getiren harekete ve liderine vefasizlik yapiyor. Biz biliriz ki bahcelinin tek derdi Turkiye ve Turk milletidir. Töre bilmeyenler ülkücülere efelik taslamasin.

Başkan EL MAĞDURO

Devlet Bahçeli bağırıp çağırma cesaretini önce ABD ve sonra kuruluşunda ABD ile birlikte görev aldığı AKP'ye borçludur kanaatindeyim. Yoksa bu kadar tehdit ve şantajla çoktan içeri atılması gerekirdi.

  • 1