BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.425,97

MHP'den Kürt seçmen iddiasına sert tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti'nin MHP ile ittifak yapmasının Kürt seçmeni küstüreceği iddiasının MHP düşmanlığı olduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
misafir

ben akp yılardır oy veriyorum mhp gibi ırkçı bir partiyle birleşirse demeki ben mhp oy verecem hastamısnız nesiniz tabiki oy vermem akp ye

Misafir

Bahçeliye oy verirsek Kanımız kurusun Bahçelinin talimatıyla Akpye oy verirsek Kanımız kurusun Bahçelinin MHPden sökülüp atıldığı gun MHPye oy vermezsek Kanımız kurusun AJAN Bahçelinin tek görevi vardır MHPyi bitirmek ülkücünün davasini yoketmektir bunu 19senedir söylüyoruz Bahçelinin azılı ülkücü düşmanı olduğunu

Misafir

Bir çınar ağacının dallarıyız, kimimiz laz, kimimiz çerkez, kimimiz tatar, kimimiz yörük, kimimiz kürt kimimiz boşnakız. Biz biriz biz beraberiz biz Türk milletiyiz.

Halka Sorun

MHP kepenk kapatmıştır. Bunu anlamayan veya anlamamazlıktan gelen beyin fukarasıdır. 2019 seçimleriyle her ikisi de ANAP gibi olamaya mahkumlar. Bu da gerçek. Istanbul sokaklarına bir inin ve de halk ile konuşun size ne cevap verecekler. Kıllar bile Ak Partiden bıkmış ve oy vermeyecekler.

  • 1