BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.509,45

MHP'den İYİ Parti'ye sert yanıt!

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray'ın Devlet Bahçeli'yle ilgili sözlerine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan sert yanıt geldi. Büyükataman: ''Anladığımız kadarıyla Çıray, bundan bir önceki partisi olan CHP’de alıştığı komitacılık alışkanlığını yeni partisinde sürdürme kararındadır. Bu kendi meselesidir. Ancak edep sınırlarını aşmamalıdır" açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
yorgun

ÜLKÜCÜ'nün yeri MHP ve ÜLKÜ OCAKLARIDIR.atalarımız ne güzel söylemiş"""it ürür kervan yürür""

Misafir

MeHaPa diye partimi var.Iyiki AKP var bunlarda devlet nasıl yönetilir, projeler nasıl uygulanır, dünya lideri nasıl olunur öğrenilir. Ey bahçeli hadi iyisin yan gel yat oh ne alaa.

Misafir

çamur atılacak MHP diye bir parti kaldımı.asıl parti olmayı başaramayan bahçeli ve avanesi oldu.gitti AKP ye iltihak etmadimi.asıl siz çamur atmayın.

Ender

Nedir bu MHP düşmanlığı İyi parti önce haddini bilecek Daha parti olmayı başaramadınız etrafa çamur atmayın, önce birilerinin güdümünden kurtulun

malatyalı

VAY BE! YAZIKLAR OLSUN.... ÜLKÜCÜLERİ BÖYLE BİRBİRLERİNE HAKARET ETTİRECEK KADAR KIŞKIRDATAN ZAVALLILARIN ALLAH BELASINI VERSİN.

ÜLKÜCÜ

vay beeeee 45 yıllık ülkücülere neler diyor neler ...yazıklar olsun....hakkımız haram olsun ....kan zehir olsun.....

Misafir

AK PARTİNİN CHP'Sİ VARSA MHP'NİN DE İYİ PARTİSİ VAR.

Misafir

Yahu bölündük iki parti olduk. Şimdi sesimiz daha çok duyuluyor. Biz bölünerek çoğalıyoruz galiba.

Misafir

bazıları da akp artıklarıyla bir araya geliyor.

Misafir

bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorum bunlardan birisi de ülkücü olduğunu iddia edenlerle bu chp artıkları iyi parti çatısı altında birlikte nasıl bulunabiliyorlar? Bana çok büyük bir makamdan emir gelmedikçe bunlarla yan yana gelmek istemem.

Misafir

MHP ayrı,İYİ PARTİ ayrı.mhp YÖNETİCİLERİ ÖNLERİNDEN YEMEĞİ ÖĞRENMELİ.

misafir

İsmet büyükatamana bak hele.ne yapmış.İYİ partiye horozlanmış.tabiki bahçeli abisine yaranabilmek için.soruyorum size.MHP diye bir parti varmı.AKP ye iltihak etmedinizmi.

44

Büyükataman efendi demokrasi için MHP'yi adres gösterme!

  • 1