BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.434,45

MHP’de af yasası hazırlığı

MHP Genel Merkezi, af yasa teklifi ile ilgili çalışmalara başladı. MHP’nin, yeni yasama döneminde, Ekim ayı gibi Meclis’e sunmak üzere çalıştığı teklifin, “devlete karşı işlenen suçlar dışındaki suçlara erteleme veya şartlı salıverme şeklinde getirileceği” belirtiliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Muruvet devlet

Devlet bahcelı sesımızı duysun afff ıstıruz madur aıleler olarak cok maduruz qozumuz kulamız haberlerde cıktı cıkacak dıye

Vicdan

Bahceli hic ailenden katledilenler oldumu hic canini yakip hapis yatan varmı yok o yuzden o icerde ki katillerin nasil canlar yaktigini bilemezssin. Benim canimi yaktiklar kardesim 33yasinda felc kaldi kardesimin hayallerini umut karini katlettiler.. Benim kardesim bir daha yuruyemeyecekk benim kardesimin altini temizliyirummm bebek beziyle bagliyorumm Sen hic canindan can koparamlarin cezasiz elini kolunnu sallayarak gezmesinin nasil bir duygu oldugunu bilirmisin bilemezssin.oldu cikar affi katiller ciksinlar bir daha can yaksinlar can yaksinlar diye cikarmak istemeni anlamis degilim Sen zannediyirmusun cikinca baska canlar yakmiycaklar yooo oyle degil iste Allah siradakilere sabir versinn onlar cikinca bir af daha cikar nasil olsa katilleri savunan destekleyen Bahceli babalari sagol sun... Baska islerle ugras San daha iyi olacakkk. Nedir af af diye cirpinmann vicdan gerek vicdan n..

Misafir

milletin derdiyle ilgilenen yok ki

Misafir

bak MHP bu işi artık çok sulandırdın ne affı kardeşim suç işleyen cezasını çeker, zaten şimdi ceza yok adam yaralayan kişi serbest kalıyor adalet yok bir de aftan bahsedip ortalık bulandırmayın. aftan kimseye fayda gelmez. af sonucu hep sıkıntı olmuştur. bakın geçmişte af sonrasına görün. neyin inadını yapıyorsunuz arkadaş. Rahşan affını yerden yere vuran siz değil miydiniz. boş işlerle uğraşmayın. terör ve cinsel istismara idam yasa tasarısını neden meclise getirmiyorsunuz. ben mi sunacağım meclise.

ss.sebo

af af af bu milet ne çektiyse hep bu aflar yüzünden çekti. Bu ülkede doğru dürüst cezasını çeken yok ki, o yüzden de suçların önü alınamıyor.

Miro

Ya bir devletin kendisine yapılmış suçları af etme yetkisi vardır. Bana yapılmış bir suçu devlet neden affediyor. Kul hakkı na giriyor. Benim malımı çalmış adamı affedecek. Hakkımı helal etmem.

S sulanc

Terör ,gasp ,uyuşturucu ve cinsel saldırı iceren suçlar. Kapsam dışı birakilmali bu zihniyetteki insanlar türkiye toplumuna zarar verir.Bundan taviz verilmemeli.

Misafir

Sayın Bhceli sonuna kadar haklı hep AKPnin dediği mi meclisten geçecek. Cumhur ittifakı MHP olmasa basarısız olurdu nitekim AKP oy kaybına uğradı MHP olmadan mecliste yasa çıkarılamaz. Devlete karsı islenen suçların affı mantıklı bir neri neticede sus bireylere karsı islenmemis .

Misafir

Mal mal yorum yapanlar var vatan haini tecavüz çocuk istismarı gibi birşey yazıyormu açıklamalarda topluma insan kazandırmak için yapılıyor bu denetim serbestliği veya şartlı tahliyesi Allah ıslah etsin diyelim düzeltilerek İnşallah yazık günah belki Nacar yapmışlardır bu tür vakayı dua edelim Allah affetsin

Bahadır G.

Haberin tamamını okuyup kimlerin af kapsamında kimlerin af kapsamı dışında tutulması gerektiği ile alakalı teklifi tam olarak anlamış olursunuz. Sadece haberin başlığı ile yorum yapmak son derece cahilce. Adamlar emek vermiş, haberi hazırlamış ve yazmış. Sadece okuyun ! Bence yerinde bir tasarı. Ve bu yorumumu bir kenara kayıt edin, bu tasarı kabul edilecek ve jet hızı ile af kapsamına girmeyen suçlar ile alakalı olarak dereceli idam ve infaz kanunu meclisten geçirilecek. Seçim sonuçlarını +- 0.2 ile tam olarak bilen biri olarak konuşuyorum, boş konuşmuyorum :)

Misafir

Herkesin kendisine göre bir derdi var.

dahya

iyi s yahu adam öldürüp mahkum olanlarıda mı tacizcileridemi yahu bu aflar yokmu zaten bu aflar milletin kendi intikamını almaya yöneltiyor insanları her türlü kepazeliği yapsın ondan sonra salı verin siz bu MHP ye karşı bir güvensizlik in zirvesi olacaktır bu böyle biline güven kalkacak

KRM

Devlet İçindeki PARALEL ORGANİZASYONLARIN MUTLAKA ÖLDÜRÜLMESİ GEREKİR. paralel organizasyonlar devletmemurlarının içinde. EN BASİT MEMUR BİLE: DEVLETTEN EMİR ALMIYOR ARTIK, başka bir organizasyon, Memurlar arasında hakim. ptt aynı. devlet bankaları, belediyeler, iski , ibb, VE BİRÇOK KURUM, ARTIK MİLLETE ZARAR VERİYOR. şikayetvar.com a bi göz atın; Davalar Hariç, Birkaç Milyon Çözülmemiş Sorun Var. kurumlar, kurumların içerisinden sabote ediliyor.

göktürk

içerden çok çıkartmak istedigi birileri olmalı,kim bu kadar önemli muhteremler acaba.

Misafir

daha öncede askerlk süresindeki ssk yı devlet ödeyecek demişti unuttu....

Merhaba Bnce

Herkesin 1 sansa ihtiyacını zarar görenlerin ailesine sormak gerekir

MURAT BAŞBUG

HERKESİN BİR ŞANSA İHTİYACI VAR KARDESİM SEN UYARINI KENDINEE YAP

Misafir

bahçelinin derdi ney önce bunu açıklasın

Hakan Tulum

Sayın başkan ,hani çok istediğiniz idam için de bir teklif verseniz olmaz mı?Kaç yıldan beri idam gelirse imzalarım denmişti de.

Murat sezer

Emeklilikte yaşa takilanlar ve 3600 gösterge seçim beyannamenizde vardı. Takipçisiyiz. Umarım ekim ayında sunarsınız teklifinizi.

uyarı

kişinin başka kişiye karşı işlediği sucu Allah Affetmiyor bu yasa halkın vicdanında yaraya sebep olır

Honki ponki

La bahceli bi git ya. Kimi kurtarmaya calisiyon herkes biliyo. Bosuna heveslenme.

Misafir

KATİLLERE TECAVÜZLERE KABADAYILARINA VE HATTA KİMBİLİR ADNANCIĞADA AF GELİYOR ..........

Misafir

Saray para yutuyor... Sadece temizlik masrafı yıllık: 2 milyon TL ...Vatandaşlık Görevi satışa çıktı !... Askerlik 2 Bin EURO!

  • 1