BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20

Meltem TV ve Yeni Mesaj'ın sahibi işte Haydar Baş'ın mal varlığı

Haydar Baş'ın mal varlığına tedbir kararı konuldu. Bağımsız Türkiye Partisi lideri olan Haydar Baş Meltem Tv, Mesaj TV, Meltem Okulları ile sanayi alanında bir şirketin de sahibi... Haydar Baş ortağının malına el koymakla itham ediliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Miharbi

Kadırga-Köy Tv,Meltem hastanelerinde sahibidir.

Devletlimiz sayesinde zengin olanlar

Oh ohh iyi iyi gayet her sey guzel gidiyor. Zaten ne varsa bu zenginlerde ve tv sahiplerinde var. Milyonlarca liralari var. Darisi diger zenginlerin basina madem vatani cok seviyoruz diyorsaniz o zaman sermayeyi de getirip devletimize teslim etmelisiniz. Simdiye kadar kimin sayesinde zengin oldunuz hepiniz de nankorluk yapmayin seferberlik ilan edilsin zenginlerin cebindeki akrebleri cikaralim ins. Birde yurt disinda parasi olan butun is adamlari tespit edilsin paralarini ulkemize getirmeleri saglansin diyorum.

Misafir

Fatih Eryılmaz istifa edeli 1 ay oldu. Allayıp pullayıp haber yapıyorlar. Türk Lirası %30 ila 50 arasında diğer ülke paralarına göre değer kaybetti. Ülkesinde iç savaş olan Ukrayna parası bile bizim paramız karşısında son 3 ayda %37,5 değer kazandı. Kişi başına düşen milli gelir ne oldu? Alım gücümüz ne kadar azaldı? Son 3 ayda ne kadar fakirleştik? Neden bunlar haber olmaz. Döviz borcu olan sanayici, iş adamı veya sabit gelirli işçi memur emeklinin hali ne olacak?

  • 1