BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Mehmet Keskinoğlu'dan Erdoğan'a yardım notu!..

Keskinoğlu Tavukçuluk Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keskinoğlu, 28 Mayıs'ta Akhisar'da düzenlediği miting öncesi Erdoğan'a bir not iletmişti. Keskinoğlu yaptığı açıklamada şirketin ne kadar zor durumda olduğunu ve yardım beklediğini anlatmak için not ilettiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Recep

Tavuklar dolarla mı yumurtluyor? Herşeyi dolara bağlamanın anlamı yok. Ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz, bunu iktidar dahil kimse inkar etmiyor. Biz vatandaş olarak ne yapabiliriz? Yerli firmalara, yerli ürünlere destek olmak için yerli ürünlere yönebiliriz. Türkiyede üretilen ürünleri satın alabiliriz. ABD menşeili malum telefon markası satışlarında dünyada 6.sıradayız. 10 milyar dolara yakın paramız, bizi bölmeye çalışan, PKK-FETÖ destekçisi ABD'ye gidiyor. Neden yerli telefon alıp, hem ülkemize, hem kendimize destek olmuyoruz? Sonra da firmalar, sıkıntıya girince başkasını suçluyoruz?

Misafir

Bunlar iyi günler daha yakında ne et nede tavuğu ruyada goruruz

s.s

İnsanlar artık bence tavuk etine güvenmiyor. Herkes organik tavuğa yöneliyor. Üretimin düşme sebebi bu. Bir de herkes artık tavuk eti yiyemiyor maalesef.

Soner uslu

Evet evet bu demek oluyorki halkımızın refah düzeyi aşırıyükseldiği için neyapsın garip halk pirzola bonfile tüketmekten başka çaresi kalmamış

Misafir

Demek ki mlilet artık ekonomik refahtan dolayı Pirzola yemekten tavuga itibar etmez olmuş... İşte asıl gerçek burada . Değil mi??

Misafir

Laf üretmeyelim arkadaşlar.15 yılda açılan bi fabrika üretim bandı gösterin.?hariçten gazel okuyorsunuz.Bu kadar kolaymı üretmek.?ürettiğimiz yorumlarda. evdeki çorbamızda bile sinek çıkıyo

Misafir

40 yıllık koca koca şirketler batıyor. bu şirketler gerçek üretim tesislerine sahip şirketler. beyler kötü yönettiniz ülkeyi. bir örnek vereyim: meslek liselerinde boş kontejyan %47, imam hatip lislerinde %48 ama hala imam hatip liseleri inşa ediyorsunuz. bana birisi çıksın bunun mantıklı bir izahını yapsın. bu para çöpten mi toplandı ihtiyaç olmadığı halde neden hala yapmaya devam ediyorsunuz?

remz

İğrenç ve sağlıksız ürünler.Salamından ibik çıktı.Sosisini kediler bile yemiyor.

Misafir

ŞİMDİ KORKMUŞLAR!.... NEDEN?........SARAY NMASRAFLARI KISILSIN!............... HALKIN KARNI DOYSUN!......

  • 1