BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57

Madenciler yerine keşke sen ölseydin!

Soma'da 301 kişinin ölümüyle sonuçlanan maden kazası sonrası bölgeye giden Hürriyet yazarı Ayşe Arman'dan zehir zemberek yazı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 57 Adet Yorum
Misafir

Çok ta tin, kim mis bu kadin be bize ne bize.

AAAAAA

TÜRKİYENİN GELİŞMESİNİ İSTEMEYEN ODAKLAR VE ONLARIN UZANTISI OLAN VAAN HAİNLERİ İNSANLARIMIZI KUTUPLAŞTIRMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR AKP KUTUPLAŞMIYOR AKPLİLER KUTUPLAŞMIYOR AKP KUTUPLAŞTIRANLARA FIRÇA ATIYOR YAPMAYIN DİYOR ETMEYİN DİYOR. MEMLEKETİ KARIŞTIRMAYIN DİYOR. VE BU MİLLETİN %60 VEYA 70 İ KİMİN KUTUPLAŞTIRMAK İÇİN GAYRET GÖSTERDİĞİNİ BİLİYOR. SİZ VARIN KAFANIZI DEVE KUŞU GİBİ KUMA SOKUN SADECE KENDİ GÖRDÜĞÜNÜZÜN DOĞRU OLDUĞUNU SANIN.

ZZ ZZZZZ

ÖDEDİKLERİ VERGİYİ DEVLET BANKALARINDAN KREDİ OLARAK GERİ ALAMAYAN MASONLAR UŞAKLARLA BİRŞEYLER YAPACAKLARINI ZANNEDİYORLAR..

yaşar

kutuplaşma diyenler 28 şubatı hatırlasın bakın insanlar ne yaşadı bir daha asla geri dönüş olmayacak Ayşe arman nerede madenciler nerede bari bu konuda yorum yapma sen ne anlarsın

yeterrr

Siz nasıl insansınız sizin aileleriniz yokmu işiniz gücünüz hakaret küfür etmek işte bu ülkenin başına gelen felaketler eski kavimlerde olduğu gibi azgınlıklar artikça daha çok hakederiz.Önce insan olacağız.Birbirimizin fikrine saygı duyacağız doğru olan küfretmez fikriyle boğar.Fikri olmayan cehaletliler ise kötü sözle kendilerine dikkat çeker.

osman

başbakan Türk mü?

açıl saçıl sen ..

ya bu ve bunun gibileri bedenlerin teşhir etmekten ne zaman bu işlere zaman bulmuşlar merak ettim.

Tencerinin dibinde delik çok

helal olsun kardeş.. tam tencereye kapak yapmışsın. bunlarda ezilme falan olmaz. çünkü tencere o kadar eskidi ki dibi bayağı delinmiş.

uMuT G

başbakanın gemiciklerini görmeyenler gazetecinin çantasına takmış , güler misin ağlar mısın

Kadın Hakkı Olurmu?

Fantezi de 1 numara.Özellikle 2 li ilişkiler konusunda.Burda ÇUVALLAMIŞ.Olsun be yaw ne yapalım şimdi?Boşverin vır vır etsin dursun.

alooo

siz böyle havladıkça derinleşme çoğalır.. çünkü siz insanlara halka zarar verme peşindesiniz. Halkın iradesine saygı göstereceksiniz. tek sebebi siz ve sizin zihneyettinizdekilerdir... Bu halkın iradesine saygı duymadığınız sürece ve hele ki Çoğunuz Türk olmadığınız halde ülkeyi yönetmesi gerekenlerin sadece siz beyaz türkler olarak sadece kendinizi gördüğünüz sürece, kaos buhran yaratmak başka ülkelere masonluk yaptığınız sürece size geçit yok.

Ali Duran

Ağzına sağlık kardeşim.

MMM

DOĞRU SÖZ ADAMLARA ÇOK KÖTÜ KOYUYOR TEKMELERLE SALDIRIYORLAR YADA BAĞAZA SARILIYORLAR HIRSIZLIĞI VE YALANI ÖRTEMESSİNİZ ORTAYA ÇIKTI BİR KERE

Mustafa AYDIN

Tüm oyunların kaynağı belli. Kendi çıkarlarına ters gelen ülke liderlerini oyunla yıkıyorlar. Sayın Başbakan ım ve Sayın Putin bu Bizans oyunlarına gelmeyin dik durun. Çünkü şeytanın oyunları zayıftır.

ARMAN

YAHU ARMAN SEN EX İŞLERİNDEN MADEN İŞLERİNE DÜŞECEK KADIN MIYDIN. HALA BİNLERCE GENCİN SENDEN ETKİLENEREK EX İŞLERİNE MERAK SALDIĞINI NE ZAMAN UNUTTUN. BENCE SEN ASIL İŞİNE DÖN GENÇLERİN BASTIRILMIŞ ERGENUS DUYGULARINA HİTAP ETMEYE DEVAM ET. MADEN ve MADENCİLER SANA AĞIR GELİR ALTINDA EZİLİRSİN...

seyfo

Herkes gitmeli taziye vermeli kardeşlerimize kimseye niye gittin deme hakkımız yok size ne adam veya kadın niye gitmiş size mi soracaktı... klavye başında atıp tutanlara biraz adam olun acılarda birlik olunur ayrılık gayrılık olmaz....

Halil

Kadın acıyı küçücük de olsa dahi gitmiş mi paylamaya, gitmeyip, şusu var busu var diyenlere gübre yemek düşer. Biz gitmezsek devlete ne derler diyenlere de aynı durum. Sadece takdir edilecekler kimler biliyormusunuz? İşte hiçbir şekilde orda olmasaydı gönül koyulamayacak olduğu halde orda olanlar. Gerisi teferruat. Siyasiler hele keşke hiç mi hiç orda bulunmasalar yüz karaları. Gündür ordalar, akşam düğünde şakır şakır, gündür orda akşam açılıştalar. Rezil herifler, bu kadını Allah için hiç sevmem ama siyasilerden binkat daha iyi.

baris

Ayse arman Hanim siz sadece iki gün dayanamadiniz,sahsiniza saldiri,nefret olarak nitelediginiz halkin vatandasin yorumlarini.Niye cokmu zorunuza gitti prada cantanizi sorulamak,sizler gibi insanlar sürekli akpnin,basbakanin söyledigi hersözü,karisinin taktigi basörtüyü,gezicilerden dayak yedim diyen gelini,basbakanin kildigi namazi,kaldigi oteli hepsini 12 sendir nefretle yorumlayan siz degilmiydiniz?Sizin büyük lafiniz var,hatayi Kabul etmek....sizde o resimle herseyin ters tepki yaptigini Kabul edin,hatasini Kabul etmek,acizlik degildir,korkmayin sizlere birsey olmaz...

kemal

nasıl bir nefret nasıl bir kutuplaşma diye söylüyorsunda, daha senin gazetendeki (yılmaz özdil)in ne yazdığından haberi o yok. buda üç maymunları oynuyor.

kemal

nasıl bir nefret nasıl bir kutuplaşma diye söylüyorsunda, daha senin gazetendeki (yılmaz özdil)in ne yazdığından haberi o yok. buda üç maymunları oynuyor.

Beyhuda arayışlar

Bunların hali perişan baksana cin çarpmışa dönmüş.Hükümet karşıtlığı yapacağız diye kendilerinden geçtiler..Bilmedikleri bişey var .Eski bir atatszü vardır"Yel in önünde sel in önünde el in (Milletin)önünde durulmaz.

A. Kar

BİN yıllık çanta antika olmuştur!!!

SADS

BU KADININ NEREDEYSE TÜM YAZILARINDA KONU NE OLURSA OLSUN HEP Bİ CİNSELLİK VAR FİKRİ NEYSE ZİKRİDE O OLUYOR İNSANIN

ya açtırmayın ağzımı.

evet soma da onu da gördük. SOL medya ile kolkola hemde. O kadar acı içindeki insanlara rağmen amaçları ölümleri bir fırsat bilip sırf iktidara bende vurayım hesabındaydılar.. Gözünde gözlük, ful göğüs dekolte, tüm hatlarını sergileyen streç bluejean pantolon, uzun topuklu ayakkabı ile boynunda da uzun uzudayı inci boncuklarla gördük soma deki selfie seanslarında..Heleki bir markete girip de oturup artistvari poz vermesi sahnesi yok mu..Bakınca sadece tiksindik. Ve bunların insancıl görüntüsü vermek isterken bile ne kadar adi olduklarına şahitlik ettik. insanlar can derdinde. o ise selfie peşinde. Bu kadar arsız hayasız bazı insancıklar..

somadramdır....

Allah'tan inaçlısınız bir de inançsız olsanız demek ki vay bu memleketin haline.sömürün insanları inanç inanç diye.yazık daha ne kadar sömüreceksiniz.inançlı olan halk sömürülen halk inaçlı diye sömürenler...