BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91

Lüks plazada dehşet: Adam bana takmış bırakmıyor

ANKARA Gazi Üniversitesi 2. sınıf öğrencisi Şule Çet (23), Ankara’nın en lüks plazalardan birinin 20. katından düşerek öldü. Çet’in asistan olarak yanında çalıştığı Ç.A. ile plazaya girdiği ve ofisine gittiği, gece saat 02.00’de ev arkadaşına “Buradan çıkamıyorum, adam bana takmış. Bırakmıyor” diye mesaj attığı belirlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Mahmut

Gece saat 24.00 te yeni tanıştığın 3 adamla bir eve veya işyerine girersen büyük ihtimalle başınıza kötü şeyler gelebilir kızlar. İnş. bu olay bir ders olur.

Cakici

Adam almis atmis. Zengin birsey olmaz.Turkiye hukuku zengini, isadamlarini ve politikacalari koruyup kollamak icin elinden ne gelirse yapar.

Misafir

Bu isin cagdas kadin ile gerici kadin ile ne alakasi var?Her kesimden herkes her halti yiyor asil sen gozunun onunu gormuyorsun.

Ahmet

Ah şu genç kızlar! Maalesef hiç göremiyorlar gerçekleri. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Gecenin bir yarısı bir genç kızın üç erkekle tek başına plazanın 20. katında ne işi var? Şimdi böyle söyleyince de hemen aslan yürekli kadın hakkı savunucuları atılırlar; "biz özgürüz, istediğimiz yere istediğimiz zaman gideriz, gezeriz"diye. Evet özgürsünüz ama iş işten geçtikten sonra özgür olsanız ne yazar. Olan şey çok açık; adam kıza sarktı, kız karşı çıktı ama artık kafese girmişti ve kaçışı yoktu. Son çare olarak pencereye koştu. Sonrası malum! Azıcık uyanık olun ey kızlar, kendinizi fazla özgür bırakmayın, lütfen biraz otokontrol yapın. (şimdi buna da edepli olun yazsam yine zıplarlar birileri, ama otokontrol deyince çağdaş oluyoruz ya ses etmezler).

SİVASLI

BU ADAM YALAN SÖYLÜYOR RESMEN İNŞALLAH HAKİMLER GEREĞİNİ YAPAR KATİLE?

İcuhadar

yazık olmuş. Suçlular cezasını çekmeli.

  • 1