BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09

Kritik toplantı sona erdi: Önemli kararlar alındı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı, 3 saat sürdü. Toplantıda, ülke sınırlarının güvencesi için sınır ötesinde harekatlarını başarıyla sürdüren güvenlik birimlerinin etkinliğini daha üst seviyeye çıkaran yerli ve milli sistemlere yenilerini eklemeye yönelik projeler gözden geçirilerek yeni kararlar alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Milli ve Yerli Savunma Sanayisinin geliştirilmesi çok önemli. Gerçekten bu sektöre yapılacak yatırımlar uzun dönemde çarpan etkisi yapar hem teknolojik gelişim hem ekonomik kalkınma açısından son derece önemlidir. Daha da önemlisi Ülkenin bağımsızlığının teminatı olur. Çok geç kaldık. Ancak Umutluyum.

Misafir

Gurur bazen aklın ve hırsın arkasında kalır sizi çok iyi anlıyorum yalnızsınız sayın başkan herşeye yetişmeye ve müdahale etmeye çalışıyorsunuz ibrahim kalın süleyman soylu hakan fidan hulüsü akar gibi çogaltmanız lazım bu enkaza ak partini yanlış politikaları yüzünden gelindi ama yine siz düzeltirsiniz israfı adam kayırmayı yandaşcılıgı bırakın çünki insana kendi adamından zarsr geliyor inanın yapancı size daha çok saygı duyar egosu olmaz işini yapar ve hükmede bilirsiniz sadece inanın inanmak başarıdır

Misafir

Fakire kriz miriz yok diyor zengine krizi fırsata cevirin diyor fakire sukretmeyi tavsiye ediyor zengine firsatciligi :))))

Misafir

Kriz miriz yok ama krizle mücadele programı var :))

Misafir

Artık bakanlar bile konuşturulmuyor Pakdemirli ithal edilen etlerle ilgili bir soruyu dinlerken araya giren danışmanı bakanın konuşmasını engelledi..................

Misafir

Beyaz Saray iki yıl aranın ardından Brunson'ın ABD'ye geri dönmesini bekliyor.

Ömer

Boşverin bunları alman makam aracıyla uçak alın siz... 15 yıl sonra kamuda tasarruf akıllarına gelmiş agaların

Misafir

habire toplanti yapmaktan icraata sira gelmiyo

Misafir

Bizim emekli intibakları hk.ne zaman karar alınıp uygulamaya geçilecek?zamlar ne zaman duracak?

  • 1