BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,88

KPSS ücreti yeniden belirlendi İşte yeni ücret

Tartışma yaratan KPSS ücreti yeniden belirlendi. İşte adayların ödeyeceği yeni ücret...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

HASAN BAL İSİMLİ YORUMCU KARDEŞİM GERÇEKTEN GÜZEL YORUM YAPMIŞIN AMA BU YAZDIĞIN YORUMU BEĞENMEYEN İNSANLAR OLDUKTAN SONRA BU ÜLKENİN NEREYE VARDIĞINI SORGULAMAK GEREKİR.BÜLENT ARINÇ NE DEDİ YUKARIDAKİLER YANİ DEVLETİ YÖNETENLER YANİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ FUZULİ HARCAMALARI OLMASA DEVLET VATANDAŞTAN VERGİ ALMAZ DEDİ SEN ASGARİ ÜCRETLİYE EMEKLİYE MEMURA ZAM YAPARKEN BİR PUAN FAZLA VERMEMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN AMA ÜÇ BUÇUK MİLYON SURİYELİYE 25 MİLYAR DOLAR PARAYI YEDİRİYORUZ.YİNE EMEKLİ-MEMUR-ASGARİ ÜCRETLİYE ÖZELDE DİŞ YAPTIRMAK YASAK AMA BİR MİLLETVEKİLİ KENDİNE VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞU KİŞİLERE 16 TANE İMPLANT DİŞ YAPTIRABİLİYOR.YİNE BİR MİLLETVEKİLİ BİR MİLYON ÜÇ YÜZBİN LİRALIK TELEFON KONUŞMA PARASINI DEVLETE ÖDETTİRİYORLAR.HARAM OLSUN

ismail

Yanlış bilmiyorsam ücret 60TL idi. BU ücret demekki keyfi olarak belirlenen bir ücret ki; bir anda 40 TL'ye düşebiliyor. Bu millieti soyacak çok işiniz var çok.

b

Millet birlikte tepki gösterince yanlışlar düzeltiliyormuş demek. Yanlış ve insanımızın zararına olan şeylere tepki koymaya devam edelim.

HASAN BAL

İŞSİZDEN İŞ ARAYANDAN BU KADAR BÜYÜK PARA ALMAYI DÜŞÜNME DAHİ AHLAKİ DEĞİL.SEÇİM,OYLAMA DERKEN ÜLKE KAYNAKLARI BOŞA HEBA EDİLİRKEN İŞSİZDEN PARA İSTENİYOR.SÖYLENECEK LAF KALMADI

baltacı

1 dakka geç kaldığı için gençlerin geleceğini çalanlar kendi geleceklerini eyi hesaplamış..kapıyı 15 dakka önceden kapattıklarına göre, içerdekilerin sınavı kazanma şansı Kılıçdaroğlunun şansı kadar artmıştır..

  • 1