BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79

Korkutan iddia! 700 PKK'lı terörist Kerkük'e girdi

KERKÜK 'ten sıcak haberler geliyor. Irak ordusunun kuşattığı Kerkük'e 700 özel eğitimli PKK'lının girdiği belirtiliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

bir türk kimseden izin almaz gelir fetheder

tekin

Misafir12 Ekim 2017 18:27 kürtler,topraklarını savunuyor.,,,diye zart diye ortaya cikip bizi bilgi sahibi ettin..kurtler topraklari yurutuyor demek istemissin anladigima gore...yani hirsizlik yapiyorsunuz.dikkat edin jandarma sizi kili kivrak yakalamasin ha!

Yorumcu

Yaa ne alaka yukardaki haberle zarrabin ilgisi ne... Arkadaşlar haberle alakalı ve mantıklı yorum yapalım ltfn.

Misafir

bu pkk lılar da kendilerine çok güveniyorlar ha koskoca ırak ordusu için 700 kişi göndermişler

Misafir

PKK bitti bitiyor diyen bakan ve öteki yetkililer ne diyor bu arada

aem58mryılç

Hakikaten birileri bu ZARRAB'ı neden bu kadar koruma altına aldı anlayamıyorum. Adam ülkemde rüşvet dağıttı mı dağıtmadı mı? Bu adam Rusyaya Altın Kaçırdı mı kaçırmadı mı? Dolarları bavulla götürdü mü götür medi miiii?

beyler beyi

desenize 700 tane leş alınacak.

Misafir

kreş ilk okul orta okul lise ünverity US UK İL bedava okutacak mezun olanlar hangi dili kullanacak a)İL ibranice b)ingilizce c)farsca d)arapça yoksa diğer lehçelerde kendi aralarında nasıl anlaşacak.Diyanet kurulursa hangi din resmi olacak ve bayramları kutlanacak a)Zerduş Gregoryan karışımı b)katolık ortadoks karışımı c) kadim suryeni kilisesi d)şii iran devrim diyenetine bağlı halk muafız dini d)herkez kafasına göre takılacak diyenet olmayacak

Misafir

irak sürye topraklarında Olası kurdistan kurulursa bizim kardeşlerimiz burada emekli olan ve ya emeklilik beklentisi olan kardeşlerimiz oraya giderse ne emekli fonu ne sosyal güvence hastane sağlık hizmeti ve bu işler için bucce..eee bekleyecekler 30 yıl fabrikalar kurulacak ve orada çalışacak ve sonra sağlık emekliği bekleyecek..bu işler için bakanlıklar kurumlar kurulması için babalar kredi verecek ve gelecek 200 yıl bu kredi odenecek sosyal haklar yine yattı..

Misafir

kürtler,topraklarını savunuyor.

SORY

Baykal Gölü'nden Moğolistan'dan gelen bu Mehmet Seman Mezopotamya'da bu topraklara yerleşirken kimden izin almış

Misafir

Katolanya kendi halkina zarar gelmesin diye bagimsizligi ilan etmediler Ama Kurtlerin Basindak zatlar ABD ve Avrupa ulkelerinin her dedigini yapip Kendi halkini hice sayanlarin sayesinde soyu tukenmeyecek fakat azalacak kendi halkinI Turkiye ye karsi degilde bati ve ABD ye karsi ezdirecekler Bunun Sonucunu Kurtlerin Basindakiler cok daha iyi biliyorlar ABD ve Avrupa yeri gelInce sirtini sivazlar yeri gelince tekmeyi vurup birakip kacarlar Saygilarimla Kenan Demir

Misafir1

Kürtlerin kendi topraklarini savunmasi niye bu kadar garip geliyor?? Kürtlere/Kürdistana saldiri olursa bütün Kürtler buna karsi savasir. Yapay sinirlar bizi ilgilendirmiyor.

MERDAN

PKK dediğiniz Doğu ve Güneydoğu'daki Halk Koruma Birlikleri gerilla örgütün Irak'da ne işi var?

  • 1