BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.406,54

Köprü geçişleri iade süreci nasıl olacak Albayrak açıkladı

Köprü geçişleri iade süreci nasıl olacak sorusunun yanıtı verildi. Köprü geçiş ihlalleri nedeniyle kesilen cezalarda iade süreci resmen başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

ahmet dayının dükkanı bunlardan kat kat iyi yönetilmekte...

Misafir

Kardesim hergun bu halka kredi dagitimi, faiz indirimi, kendi kendinize hesapladiginiz enflasyon rakamlari ile mujdeler vereceginize, pazar ve carsidaki problemin kaynagini bulusaniz ve uzun sureli bu ekonomiyi nasil saglam tutabileceginizin detaylarini anlatsaniz. Kendi aile ve efradinizin ekonomisini, yonettiginiz ulkenin insanlarinin ekonomisi ile karistiriyorsunuz.

Misafir

müjde yok mu müjde?

HALK DİYOR YETER

HER GÜN SEÇİM İÇİN DAĞITIN, BÜTÇEYİ KEVGİRE ÇEVİRİN, BÜTÇE DİSİPLİNİ DEYİN... NE PERHİZ NE LAHANA... KAZANMAZSAK YIKIM MI OLACAK KORKUSU VAR????

Misafir

köprüden geçme de lüks oldu.

salhor

Bu genç bakanın daha bir tek kere kesin rakamla konuştuğunu görmedim, duymadım.UMDUĞUMUZDAN DAHA İYİ OLDU, OLACAK... TEDBİRLERİMİZ SONUÇ VERMEYE BAŞLADI... Böyle bir üslub. Sanki roman yazarı. Kardeşim,evlâdım, rakam ver. Allah aşkına net konuş. Süreç başladı... Kullandığın kelime meymenetsiz bir kere. Süreç başladı. Vallahi ölüp gidenler kurtulmuş bu dünyadan. Ahir zaman dedikleri işte şu dönemmiş. Bizlere rahat batmış 70 senedir.

zam yuttuk

milletten dağıtmayın oy yok artık

erolabi

İşte devlet bu ! Devlet adamı da böyle olur.

Misafir

Bu adamın ekonomi bakanı olduğu ülkede yaşamak.. Allah'ım neydi gunahimiz.

õzgur

Lutfen sus damat her konustugunda euro dolar yukari firliyor.

kundemacı

"Albayrak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Köprü geçiş ihlalleri nedeniyle kesilen idari cezalarda iade sürecini başlattık. Vatandaşlarımızın iade için 28 Şubat 2019 tarihine kadar, kendilerine en yakın vergi dairesine başvurmaları yeterli olacaktır." ifadelerine yer verdi." Bu cezalar haksız kesilmişse, kesilmesine neden müsaade ettiniz, haklı kesilmişse neden ödenen cezalar geri veriliyor. Devleti köydeki Ahmet dayının bakkal dükkanı gibi yönetmeye kalkarsan olacağı budur. Dinimizde bile işi ehline verin diyor, Damat Paşaya verin demiyor.

  • 1