BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.426,85

Kızı kaçırılan anneye öyle bir şey dedi ki...

Kızı PKK tarafından dağa kaçırılan anne, Sırrı Sakık'ın ''Niye üzülüyorsun? Çocuğun dağa gitmiş'' dediğini iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
...........................

kim ne isterse ALLAH on katını versin?

123

***** bugün herkes biliyor pkk kaçırmaz gönüllü katılım olur.**********

RAMIZ DAYI

FILIOSTIN DEVLET KURAMADI PEKI YA ISRAIL IN HUZURU VARMI!

umarız hepsinden kurtulur

oğlu geberdi gene akıllanmadı 1 tane 1 tanedir pislikte pisliktir türkiye 1 pislikten kurtulms

SIRIR

TERÖRİSTSIRRI

şahin kahire

senin oğlun öldü dimi SIRRI SAKIK efendi.sana o acı bile yetmemiş galiba.seni allaha havale ediyor bu millet.rabbim seni ve senin gibileri nasıl isterse öyle muamele yapsın.

poyraz yazar

kardesim sizin direndiginiz yer belli iranin israilin kucagina direniyorsunuz arkaniza gecmisler direnin direnebildiginiz kadar ama bosuna pkk artik bitmisidir soncirpinislaridir, tabi birden bire örgüt kendini tasviye etmez böyle numaralar yapmasi lazim, pkk yi barzani bitirdi burayada yaziyorum barzani ipinizi cekti sizin petrolu satmak istiyorsa barzani orada pkk yi barindiramaz sanirim anladiniz, hem devlet kurmak okadar kolay olasyadi filsitin coktan 500 sefer kurulmusudu simdik,

poyraz yazar

slm arkadasim senin bircok konuda hem fikriz ama sunu unutma, pkk ilk yillarinda hep kürt köylerini ve vatandaslarimizi vurup yakip yiktilar, bunuda dikkate almanizi rica ederim ayrica kücük bir kac isyandan baska aykalanan kürtlere baski yapildigi kanisinda degilim dedigin gibi baski yapilsaydi simdik kürtler asimile olmus olurlardi ve bu terörö sorunu yasanmazdi, yasanirdi belki ama baska bir sorun olarak, cünkü pkk sorununu türkiyenin önüne uluslararasi atmisidir pkk yi bazi devletler desteklemesi buzamana kadar varligini sördüremez, ha ayrica ben özgürlüklerden yana yim ve bu iktidarin cözüm sürecini destekleyenlerdenim baris geldimmi ülkemizi cok cok daha güzel günler bekliyor ve vatandaslarimiz huzur ve refah düyezyi gelismis bir sekilde hep birlikde yasayacagimiza inaniyorum, ekonomimiz dahada güclenecek ve bölgemizde söz sahibi bir ülke olacagiz hepsinin yolu barisdan gecer bütün halkarin haklarinin verilmsesinden yanayim ben bir türküm,,

GURBETCI

Senin O begenmeyip Üzerinde yasadagin Türkiye Cumhuriyeti olmasa. Hepiniz Daga da ciksaniz. AMERIKA bir gün gelir hepinizi halleder. Saddamain yaptigi gibi. Unuttunuz degilmi $atilla katliamaini. NANKÖRLER Saddam sizi Bombalayinca nereye kacmistiniz? Dagami Türkiyeyemi?

GURBETCI

Senin O begenmeyip Üzerinde yasadagin Türkiye Cumhuriyeti olmasa. Hepiniz Daga da ciksaniz. AMERIKA bir gün gelir hepinizi halleder. Saddamain yaptigi gibi. Unuttunuz degilmi $atilla katliamaini. NANKÖRLER Saddam sizi Bombalayinca nereye kacmistiniz? Dagami Türkiyeyemi?

RAMIZ DAYI

SEVGILI TÜRK ARKADASIM ÖNÜMÜZDE BIR EKMEK DURUYOR GEL KARDES PAYI YAPALIM OLURMU :)

HASAN

DAG ÇOK GÜZELSE KENDİ KARINI KIZINI GÖNDERSENE

sağduyu

kürtler mi sorun çıkarmış??? 1920 yılından beri tek millet politikan ortada,yok et-yoksay-asimile et,tek halk tek millet politikası ile kürtlere yaptığın zulmun haddi var hesabı yok.ama hesabını Allah c.c vereceksiniz.Sizi beyni uyuşmuturulmuş ırkçılar. bu ülkeye en büyük zararı veren senin gibi ırkçı faşistlerdir ki ıkı halk karşılıklı düşman edilmeye çalışıldı yıllarca.pkk örgütünün doğmasını dağa çıkmasını sağlayan ve orda kalmasını, çatışma ortamını isteyende senin gibi beyinlerdir. Ama umuyorum ki bu saaten sonra kürtler ve türkler birbirinden nefret etmeyecek ve barış içinde yaşayacaktır.bu herkesin manfatine olacaktır,sadece yahudilerin,emperyalist düşüncelerin ve senın gibi ırkçı düşünenlerin işine gelmeyecektir sadece. bdp nin bazı illerde kendini kabul ettirmesi ve halkın onayını alması düşündürücü birşey değildir.bunu hazmetmek lazım.tebrik etmek lazım.

Ulas Devrim

Bu fasist zihniyetli Tc devletinden her türlü kötülük, iftira ve katliam beklenir. Kürtler kendi aralarinda örgütlenmeli, özsavunma tedbirlerini almalidirlar. Tek çözüm sonuna kadar direnistir. Dag gençler için tek güvenceli yerdir. Türkiye de sag ve sol tüm partiler ayni irkçi zihniyete sahiptir. Kürtlerde bu bilinçle tüm tali çeliskilerini bir yana birakarak birlik olmalidir.

DELİ YAŞO

O senin düşüncendir.Hem Ağrı Halkının BDP ye oy vermesiseni niye düşündürürkü.sen düşünsel duygularını ırkçı olmakla zaten yitirmiş birisin.Ukalalık yapmasan senin çıkarınadır.

ali turan

kendi kızı niye dağa gitmiyor peki dağ bu kadar güzelse

DELİ YAŞO

Daha insan olamamış ama Türkoğlutürk olduğunu iddaa eden tahammülsüz.Sayın sırrı bu lafı söylemişse çıkar Mertçe ben dedim der.Öyle senin gibi hemen o habere balıklama atlayan ukala Faşist ve namert değil.Açılamasını yapar BİRAZDAN

HALK

AĞRI HALKI,30.0000 KİŞİNİN KATİLİ PKKLI SAKIKLARA VEDE KÜRT HALKININ KALKINMASINI İSTEMEYEN VATAN HAİNLERİNE OY VERMESİ ÇOK DÜŞÜNDÜRÜRÜCÜDÜR.HALKLA BİRİBİR GİZLİ GÖRÜŞME YAPILSA,İNANIN BİRÇOĞU PKKNIN BASKISIYLA OY VERDİKLERİNİ SÖYLER. ASLINDA HALK TERÖDEN NEFRET EDİYOR AMA ÇARESİZ İŞTE.HÜKÜMET PKKYA AÇILIM SÖZÜ VERMİŞ HALK NEYAPSIN.

Kenan Demir

Dogunun halkinin durumu iyi olan zenginleri batida hayatini yasiyor servetlerine servet katiyorlar . Durumu iyi olmayanlar da doguda yasayip daga cikiyorlar . Durumu iyi olan zengin dogulular yatirimini neden doguya yapmiyorlar Saygilarimla

tüh be

Bu kürtler zaten yıllarca sorun çıkarmış müslüman olanları uyum sağlamış ancak Sırrı gibi ler milleti ayırt etmeye devam etmiş sanırım edecekte.

farakan

demekki neymiş örgüt araya girince evlat acısı falan kalmıyormuş.birde bu sakık evladı kaybetti diye o anneler üzülmüşlerdir. yazık yazık yazık.

DELİ YAŞO

kaçırıldı lafı çok mantıksızca ve iftiraca.Bakın kimse kimseyi zorla bir yere götüremez alıkoyamaz kaçıramaz .farzedelimki alıkonuldu.O kişiye sillah veriliyor değilmi isterse kendisini zorla kaçıranları vurur ve bir tanede kendine sıkar. Bu son dönem AKP nin Dahada öteye faşist akımın birlikte o bölgede TEZGAHLADIKLARI Bir deyimdir ve anaları bdp ye hdp ye belediyelere karşı Paralar ve vaatlerle kışkıtmanın peşindeler.ama yanılıyorlar halk bunları yemez artık.

Alem

Bir gün bu ihanetin hesabını TÜM SORUMLULAR HUKUK KARŞISINDA VERECEKLER. Bunları konuşturan, buna zemin hazırlayanlar, bu ülkeyi bölmeye çalışanlar ve Türk Kelimesinden nefret edenler; BİN PİŞMAN OLACAKLAR...Bu Ülkede; bu Ülkenin adına bile karşı çıkanlar; bayrağını inkar edenler, ezeli ve ebedi düşman odaklar haline gelenler; bir gün HESAP VERECEKSİNİZ. O zaman da ne diyeceğinizi biliyoruz; "Bana izin verin ; bu ülkeye hizmet edeyim." Yani hem alçak hem korkak olunmamalı değil mi?

Vatandaş

Yazıklar olsun hani bu adamlar kürtleri savunuyordu,bunlar taaa PKK nın ta kendisidirler,Kürt Türk kardeştir,PKK bdp kalleştir

Türkoğlu

SIRRI SOYSUZU SANMAKİ BU ÜLKE SOYSUZLARA TERKEDİLİR