BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kıvırcık saçlar için bitkisel bakım önerileri nelerdir?

Eğer kıvırcık saçlara sahipseniz saçlarınıza ekstra bakım yapmanız gerekmektedir. Bitkisel bakım yöntemleri elmaelma.com'da.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Melike

Saçlarımda bu tarz maskeleri çok denedim ama kurutan, kokan, saçımı yağlandıran, dökülmeye sebep olan oldu ve saçlarım istediğim gibi olmadı en son doğal keratin kullanmaya başladım tavsiye üzerine ve saçlarım tam istediğim gibi bakımlı ve sağlıklı evde kolay bir şekilde uyguluyorum patentli ve doğal keratin olması da içim rahat kullanmamı sağlıyor.

Şükriye Öz

Saçlarım sürekli bakım istiyor boyadan ve yaptığım işlemlerden çok yıprandığı ve kuruluklardan kaynaklı olarak ama kullandığım hiçbir ürün saçlarım için tam bir çözüm olmadı Hindistan cevizi yağı falan kullandım saçımdayken saçımı yumuşattı ama yıkadığımda sert ve yıpranmalar geçmiyor tavsiye üzerine doğal keratin denedim saçlarım da yıpranmalar ve sertlik kalmadı patentli olanından aldım doğal bir şekilde kullanıyorum saçlarım sonunda istediğim şekilde yumuşak ve yıpranmışlık yok rahat rahat istediğim işlemi boyamayı yapıyorum ve kuaförüm bile kullandığım ürünlerden almaya karar verdi saçımdaki farkı gördüğünde. Artık saç bakımım için patentli keratin kullanıyorum.

  • 1