BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Ecevit yanıtı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Başbakan merhum Bülent Ecevit'le ilgili sözlerine tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
nana

ecevit bu halkın itibarını yerlere sermiştir. Erdoğan yerlerde paçavra olan o itibarımızı kurtarmıştır. imf kotaralli ile bu ülkeyi kotaran ecevit bu ülkeye hangi eseri bıraktı. evet bıraktı yazar kasayı alnına fırlatılan anayasa kitabını ey kılıçdaroğlu.

azerioğlu

ecevit kim.bu memlekete ne yapmış.çıkın sokağa 100 kişiye sorun ecevit denince akla ne geliyor.kıbrıs harekatıda erbakan hocanın eseridir.başka ne geliyor ezik clinton karşısındaki resim.merve kavakçı olayında kükreyen salyalarla bu kadına haddini bildirin diyen güya kibardır kendisi.imam hatipleri ,kuran kurslarını kapatan biridir.diğer tarafta nasıl iyilik yapmışsa fetö haini kendisi için şefaat ederim tek kişi diyor.orası açıklanmalı.googleye girin bakın şu eser ecevit döneminde yapıldı bulan varmı.demirelin bile barajları var.yukarda saydıklarımdan başka aklınıza gelen bir tip varmı ecevit için.

TC önce vatan

Reis en doğrusunu söylemiş. Boş boş konuşan adam gene boşsun...

Hakkı ARAR

Biz Müslümanlar ölmüş adamların arkasından kötü söz söylemeyiz. Söyleyen varsa bizden değildir.

MİSAFİR

BU ADAM NASIL BU ÜLKENİN MUHALEFET BAŞKANI ANLAYAMIYORUM ANLAYAMIYORUM ÜLKE İÇİN BİRLİK İÇİN DEVLETİN BEKASI MİLLETİN MUTLULUĞU İÇİN YAPTIKLARI TEK ŞEY YOK DEVLETİN ERDOĞANIN DÜŞMANI BUNLARA NASIL OY VERİP BURALARA GETİRİYORLAR AKLIM ŞAŞIYOR

Misafir

cumhurbaşkanı ekranlarda esiyor, gürlüyor, aşağıda bakanı, başbakanı arayı nasıl düzeltiriz diye gidip gidip geliyor, ey Türkiyem sen bu hale düşecek ülkemiydin

Misafir

yunan adaları ne durumda milliyetçi akp liler, birde ondan bahsedin

Misafir

erdoğan türbüne oynamak adına iyice kendini kaybetti, obamanın beyzbol sopalı resmini görünce çark ettiğini neden anlatmıyor, ey akp liler ecevit ahlak, namus, erdem gibi konularda size on numara büyük gelir,

Haşmet

Rahmetli Erbakan olmasaydı Ecevit Kıbrıs'a asker değil bir piyade tüfeği çıkaratamazdı. Kıbrıs'a askerin gir emrinin altında Ecevit değil,Rahmetli Erbakan'ın imzası var. Ecevit ise hake etmediği halde yıllarca bu işin kaymağını yedi.

ufuk

Nasıl oturulup kalkılacağına bakılacağına, biri tercümanla konuşuyordu diğeri şakır şakır ingilizcesiyle... Bu bana göre çok daha mühim bir konu... Gerçekten hayret bir durum.

ufuk

Rahmetliye böyle terbiyesizce laf edildiğini görünce üzülüyorum. Çok yazık çok ! Edep, haya, terbiye kalmamış...

Misafir

Akp milliyetciligi ayaklar altina aldik dedi.Ecevit Kibris i fethetti,kimsenin Ecevit gibi durust bir lidere laf etmeye hakki yoktur.

Hayrullah Taşdelen

Millet hep kandırıldı,Ecevit bu millete karaoglan diye yutturuldu, sonuç ortada satılmış bir ülke bıraktı hala kurtarmak için ugraşılıyor. Kemal ssk senin vizyonun, Allah korusun yetki alsan feto olursun. Hala senin yaptığın hataların yüzünden zarardan kurtulamıyor. Fakat zarar vatandaşa hizmet için yapılıyor.

Misafir

Hala aşağıda ssk yı batırdı da bilmem ne bidi bidi diyenler var.Sen gir sgk nın sitesine de son 5 yılda edilen zararı oku.

efendiler

Ecevit ABD ve diğer ülke liderleriyle tercüman olmadan konuşup anlaşa biliyordu en azından.

Misafir

ecevit en azından gidip 11 milyar dolar anlaşma yapıp bir iki hafta sonra diplomatik krizlere gark olmuyordu.

Misafir

rahmetli ecevit, böyle bir laf edilecek en son insandır bu ülkede. bütün siyasi hayatı, ülkesinin çıkarlarını savunmakla geçmiştir. abd'nin, onca muhalefetine, ambargosuna rağmen kıbrıs çıkarması yapmıştır. abd'ye rağmen, haşhaş ekimi yasağını kaldırmıştır. üstelik bunları soğuk savaş şartlarında yapmıştır. rahmetli, siyasi hayatının bütün döneminde abd'ye mesafeli durmuştur. böyle onurlu duruş sergileyen insana bu laflar edilmez. erdoğan sadece, ecevit'in ırak politikasını takip etseydi, barzani tarafından nasıl kandırıldığını itiraf etmek zorunda kalmazdı.

Misafir

birsen,sen fotoğrafı gördün mü? benim o gün vicdanım sızlamıştı. neden mi? başbakanımızın o hali beni hasta etmişti ,utandırmıştı. ecevit i suçlamak için değil, ülkemin başbakanının görüntüsü.. ecevit olmuş,demirel olmuş v.s fark etmez.

vatandaş

ölmüş insanın arkasından konuşmak hiç yakışmaz

nilay

Terör örgütün savunan Atatürk partisi haydeeeeeeeeee anca gidersinizzz

Egeliler

Siz ne zaman Türkiye Cumhuriyetinin yanında olacaksınız siz ne zaman ülkenizi yabancı devletlere şikayet etmeyeceksiniz biz o zaman sizin yanınızda olacagız. Şimdi değil.

can

Eli kanlıların kriptosu gerçekler agırmı geldi.iç dış güçlerin kölesi kripto konturolu kripto.

Misafir

ya onu bunu boşverinde hakkaten bu adalar konusunda neden cumhurbaşkanımız hiçbirşey söylemiyor gerçekten çok ilginç

ELÇİ

YALANMI EL PENCE DURULAN GÜNLER KK O KADAR FETÖ İLE DIŞ GÜÇLERLE BİRLİKTE TÜRKİYE DÜŞMANLIGI YAPIYORSUNUZ AMA YİNE EL PENÇE DURDURAMADINIZ TAYYİBİ SİZ DIŞ GÜÇLERİN ÖNÜNDE NASIL EL PENÇE DURUYORSUNUZ DEVLET MİLLET KÖTÜLÜ İÇİN ERDOGAN DÜŞMANLIGINIZI BİLMEYENMİ VAR. zaman gelecek tarihin yüz karası olarak sende anılacaksın KK

Misafir

Ecevit adını kıbrısamı yazdırmış mal bu hemde süzme mal rauf denktaş eger necmettin erbakan a müsade etselerdi kıbrısın tamamını alacaktı diye açıklaması var yani ecevit kıbrısda karaktersizligini gosterdi ecevit ismet inonunun gunumuz versiyonudur