BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kılıçdaroğlu'na olay belediye soruları

Milliyet gazetesi yazarı Özay Şendir, CHP'li belediyelerle ilgili şok iddiaları köşesine taşıdı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sorular yöneltti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
swxv,

İYİ Parti’nin parti programında eşit vatandaşlık ve NATO maddelerine gelen yoğun eleştiriler karşısında Ümit Özdağ yaptığı bir açıklamayla NATO maddesini parti programına kendisinin koyduğunu açıklamıştı. (siyasetcafe)

seçki

ordan konuşup durmak dejenere kalmaktır.

mniksek

KILIÇDAROĞLU KENDİ GÖLGESİNDEN KORKAN BİR LİDER, BANA DOKUNMASINLAR'DA BLD BAŞKANLARI NE YAPARSA YAPSIN DİYOR, CHP DE HERKES KENDİNİ DÜŞÜNÜR MİLLET VE PARTİ HERZAMAN İKİNCİ PLANDADIR, BU GENEL BŞK İÇİNDE AYNI, VEKİLLER İÇİNDE AYNI, BLD BAŞKANLARI İÇİNDE AYNI, GÜNDEMLERİNDE MİLLET VE ÜLKE MESELERİ OLAMAYAN TEK PARTİ CHP DİR....

Hakkı ARAR

Demokrasinin gereklerini en çok yerine getiren parti bence CHP'dir. Çünkü adamlar hep ön seçim yapıyor. AKP'liler ise göstermelik temayül yoklamaları yapıp, sandıkları açmadan genel merkeze gönderiyorlar. Oylar sayılmadan falan kişi öne çıktı deniliyor. Kim oldukları bilinmeyen birilerinin istediği kişi aday gösteriliyor. Sonra da yine birileri beğenmeyince ipleri çekiliyor.

Misafir

Cevap veriyorum. VAR! Bir parti bir başkan adayını seçtiğinde ben de beğenirsem seçmen olarak oy veririm. Beğenmediğim kişiye de oy vermem. Ama benim oy verdiğim ve bu şehri bu kişi yönetsin dediğim kişiyi sonradan partiyle sorunu oldu diye değiştirmek doğru olmaz. Diyelim ki CHP çok dindar birini başkan adayı gösterdi ve seçilmesini sağladı. Sonra da baskı yapıp istifa ettirdi ve kimsenin sevmediği ya da tam zıt birini başkan olarak başa geçirdi. Sizce mantıklı mı?

Fasa fisoyu boş vereceksin

Bu soruları Milliyet yazarı ya da şu bu spiker uzaktan sormayacak.Bu soruları,belediye başkanlarını değişime zorlayan Erdoğanın bizzat kendisi TV de canlı yayında soracak.Beraber çıkacaklar karşılıklı soruları cevaplayacaklar.HALKIN ÖNÜNDE.Uyar mı?

  • 1