BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Kılıçdaroğlu'dan Avrupa'ya katliam eleştirisi

Kılıçdaroğlu, Srebrenitsa soykırımının 23. yılı nedeniyle Kartal'da düzenlenen törende vatandaşlara hitap etti. 21. yüzyılın eşiğinde yaşanan katliama dikkati çeken Kılıçdaroğlu, olayların "uygarlığın beşiği" olarak adlandırılan Avrupa'da yaşandığına vurgu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
HAKKI

DÜZELTEM: yav bu adamın beynini almışlar bu milletin ve devletin başına bela olsun diye üzerimize salmışlar. ne demek medeniyetin ve uygarlığın beşiği avrupa? avrupa diyince insanın aklına, hırsızlık, tecavüz, katliam, sömürgecilik geliyor. bu gün avrupanın teknolojik gelişmesi bile DOĞUYA yaptıkları SEFERLER esnada ellerine geçen bilim kitaplarını kendi dillerne tercüme edip, KENDİLERİ BULMUŞ GİBİ yayınlamaları ile olmuştur. ancak ALLAH için öğrendikleri bilimsel gerçekleri iyi uygulayıp geliştirerek bu gün medeniyetlerini kurmuşlardır. bu medeniyetin temelini ise, sömürgecilik, hırsızlık, kan ve göz yaşı oluşturmaktadır. bu IQ su vücut ısısının altında seçmen kitlesine sahip partinin genel müdürü çıkmış medeniyetin ve uygarlığın beşiği avrupa gibi laflar ediyor. hoş bunlarda onlar gibi yaşayarak onlara sevgilerini ve sadakatlarını gösteriyorlar...

kamil

bozuk saat hep bozuk birkerede pkkhdepe yi eleştirsin terör sevici kemal.

hakkı

yav bu adamın beynini almışlar bu milletin ve devletin başına bela olsun diye üzerimize salmışlar. ne demek medeniyetin ve uygarlığın beşiği avrupa? avrupa diyince insanın aklına, hırsızlık, tecavüz, katliam, sömürgecilik geliyor. bu gün avrupanın teknolojik gelişmesi bile batıya yaptıkları esnada ellerine geçen bilim kitaplarını kendi dillerne tercüme edip yayınlamaları ile olmuştur. ancak ALLAH için öğrendikleri bilimsel gerçekleri iyi uygulayıp geliştirerek bu gün medeniyetlerini kurmuşlardır. bu medeniyetin temelini ise, sömürgecilik, hırsızlık, kan ve göz yaşı oluşturmaktadır. bu IQ su vücut ısısının altında seçmen kitlesine sahip partinin genel müdürü çıkmış medeniyetin ve uygarlığın beşiği avrupa gibi laflar ediyor. hoş bunlarda onlar gibi yaşayarak onlara sevgilerini ve sadakatlarını gösteriyorlar...

ŞEVKET AYKAN

HAYRET BOZUK SAATİN DOĞRU ANINA DENK GELDİ GALİBA

ihsan

kalleşlik yapan hollandaya hiç söz yok onlarda katildir

Misafir

Allah bütün kullarını, sonu iyi gelen kullarından eylesin.

ss.sebo

Bozuk saat bu kez doğruyu göstermiş ve doğru laflar sarfetmiş, helal olsun demek düşer bize de. Biz de kendisi gibi her yapılanı eleştirecek değiliz. Doğruya doğru demek gerek.

gül

kaset genel başkanı katliamdan bahsetmiş sevsinler senin hassasiyetini pkk'ya ve onun uşağı hdp'ye en ufak bir eleştiri getirmeyen getiremeyen zavallı siyasetin yüz karası 9 seçim kaybetmiş bir zat çıkıpta bosnadaki müslümanlara sahip çıkamaz bu da MÜNAFIK'lığın göstergesidir.

GERÇEK VATANDAŞ

ULAN BU MİLLETLE DALGA MI GEÇİYORSUN. 23 YILDIR NEREDEYDİN.

Misafir

Yahu bi git artık şurdan vallahi sıkıldık seni görmekten... Bırak şu chp nin yakasını YAPIŞTIN HARBİDEN KOLTUĞA YAPIŞTIN....!!! Ne yüzle çıkıp yorum yapıyorsun aklını başına alıp düşünmen gerekirken chp şuan niye böyle niçin karmaşık durumda diye çıkıp garip garip yorumlara kalkışıyorsun önce kapının önündeki pisliği temizle sonra kafanı kaldır kırıştaroğlu???

OğuzTürk

Yok ya kemal bey sana bişey dedikleri yok, hani arada bir gidip Türkiye'yi şikayet filan ediyorsunya, senden memnunlar, onların derdi reis ile.

Kocaeli Türk

bu gün izledim Sırp asker Bosnalı vatandaşa soruyor korkuyormusun,vatandaş nasıl korkmayayım, elleri baglı diz çöküp kurşuna dizildiler Bir olalım yoksa bir tek Türk ve Müslüman bırakmıycaklar yeryüzünde, bırakın lanet siyaseti

Vatandaş

İlk defa Kılıçdaroğlu takdir edilecek laflar etmiş. Böyle devam ederse belki bir umut doğar.

Eray ZN

Yani kedi olali bir fare tuttin diyecektin gene beceremedin. Böyle bir kara lekenin nasil olurda silinmesini beklersin ey kilicdar oglu. Bu diline bilecek bir kara lekemi? Ey cahil artik gürüktü yapmada isgal i birak. Terk er o koltugu.

vatsap

3. gün kontrollü katliam derse şaşar mıyız?

asker

Bosnayı bile gördün , Burnunun önü Türkiyedeki PKK yı görmüyorsun.Bu körlüğünde sana 9 seçim malubiyeti getiriyor.

Misafir

Ya bi bırak git artık be adam ya.

  • 1