BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.498,03

Kıbrıs'ta ipler koptu KKTC'den son dakika Enosis kararı

KIBRIS'ta ipler koptu. Rumların Enosis kararı sonrası KKTC yönetimi son dakika kararıyla görüşmelere katılmayacağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
BASKETBOLCU

Kıbrısımız olmasa Türkiyenin bir kara devletinden hiçbir farkı olmaz...Denizlerde kıyılarımızın olmasının hiçbir ehemmiyeti neredeyse yoktur ozaman.Kıbrısımıza sahip çıkalım...

Ali Yıldız

Tamam işte, çifte enosis ilan edilsin, olsun bitsin...

ertürk göktürk

tüm komşularda toprak bütünlüğünü savunan devlet neden kıbrısın toprak bütünlüğünü savunmuyor.bu işte bir çapanoğlu var.

ertürk göktürk

tüm komşularda toprak bütünlüğünü savunan devlet neden kıbrısın toprak bütünlüğünü savunmuyor.bu işte bir çapanoğlu var.

Misafir

kıbrısı ilhak edeceğiz başka yolu yok.

hakan

faşist rumlar ile barış olmaz. ayrıca tek devletli çözüme gerek yok. bütün dünyayı un ufak bölüp parçalayan avrupa-abd, neden kıbrısı birleştirmeye çalışıyor? bu işte bir çapanoğlu var.

dede

12 adaları kabul etseydik..

cCc Kagan

AKP yi sevmem. Kıbrısta yaşıyorum. Kıbrıs yüzyılın sorunudur. Ve bir Türk toprağıdır. Yeni sorun diyenler dönüp bir tarihe baksın. Tarihini bilmeyen cahil insanlar!

no war

AKP ile istikrar geldi masallah. Suriyede savasa girmek yetmedi, iranla yunanistanla simdi de kibrisla problemli olduk. ak troller gitsin bence savasmaya.

  • 1