BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71

Kendisini boğmak isteyen sevgilisini kalbinden bıçakladı

ANTALYA'da, 2 çocuk annesi Nurcan Saraç (28), kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada kendisini boğmaya çalışan, 3 yıldır birlikte yaşadığı Cengiz Aydın'ı (30) kalbinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Aydın, yaşamını yitirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Vicdan

Kadına yada erkeğe şiddetin her türlüsü insanlık suçudur. Mağdur olarak gösterilen katil her ne sebepten olursa olsun bir can almıştır. Nefsi müdafa olduğunu varsayalım boğuşma esnasında muhakkak kadında darp belirtileri olmalı. Beni boğacağını düşünerek öldürdüm diyemez ispatı olmalı. Maktülün annesine oğlunu öldüreceğim diye sms atan kadın bunu tamamen plansız yapmıs bir magdur olamaz. Olayı düzgün bir şekilde araştırmadan katil bir tarafı koruyarak maktülün ailesine verdiğiniz manevi zararı düşünerek derinlemesine araştırarak haberi yinelemenizi rica ederim.

Misafir

Olayı bilip bilmeden gelip burda tatava yapmayın insanlıktan nasibini almamış şahıs kadın bıçakladıktan 1 saat sonra (ölmesini beklemiş) ailesine msj afiyo oldurdum diye 2. Dereceden akrabasiyim haber sayfalari şikayet edilicek zaten!!!!

Misafir

Agzi olan konusuyor . Insanlar zaten cok aci bir olay yasamislar boyle bos sozlerle daha uzucu hale getirmeyin.Kimse basima gelmez demesin .

Misafir

Olay kadının Anlattığı gibi değil bence adamın olduğu yer ile kadının söylediği uyuşmuyor neymiş yatak odasına kendini kitledi polisi aradı o arada adam kapıyı kırdı ama adam kadını boğarken kalbinden bıçaklandı bir o kadar yakın mesafeden adam seni boğarken kalbini yada göğsünü bıçaklama ihtimal dışı olsa olsa sırt yada yan tarafi bıçak lar

Vatandaş

Ikisi içinde anlamlı son olmuş.Su testisi su yolunda kırılır.

ahmed

ramazan günü kafayı çekersen böyle murdar olarak gidersin

yılmaz

eline sağlık ama sende de hata var gayriresmi ilşki ne kadar doğru bizim toplumda yargılamıyorum ama hatalarının sonucu bu bedel çıkmış herşeyin bi bedeli var hayatta 2 tarafta çekiyor sonuçta biri hapiste biri mezarda

tr

ne haller bunlar... insanımız neler yapıyor?

Misafir

Oh iyi olmuş ellerine sağlık,ilk defa saldırgan erkek ölmüş...

  • 1