BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14

Kemal Kılıçdaroğlu: İspat etsin siyaseti bırakırım!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kılıçdaroğlu, döviz baronlarıyla hareket ediyor" sözleriyle ilgili "İspat etsin ben siyaseti bırakacağım" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Misafir

Her gün makyajına ayırdığın iki saati ülke gündemine ait konuları araştırmaya ayırsaydın görüntün daha düzgün olurdu. Makyajlı surat pirim yapmıyor.

Misafir

Sen çok şeyleri ispat ettin ama birileri hala veriyor mehteri.

Misafir

İyi kıvırıyorsun partiyi. Rezil etdin

Hasan

İspat etsin siyaseti bırakırım demek başka şey. Ben işbirliği yapmadım demek başka bir şey!!!

......

Ne zaman Bırakacan yav bu lkaçıncı???

Xyz

Daha önce kaç defa bırakacağını söyledi , gülüyorum..... inandırıcı değil......

Misafir

kaya kekiçi uykudan uyanmış yıne pıyasada vah vah

MİSAFİR

SİYASET BU OLMAMALI ..SİYASETTE DE SAYGI VE DÜRÜSTLÜK OLMALI ..ZİRA HALK ONLARIN AĞZINDAN ÇIKAN HER KELİMEYE İNANIYOR..VE BUNU EN TEPEDEKİLERDEN EN ALTTA OLANLARDA DİKKAT ETMELİ..ZİRA BİR GÜN MUTLAKA YÜZ YÜZE GELİNECEKTİR.

Misafir

Yahu zaten siyaset yapmiyor,neyi birakacak? Bu kacinci birakis??

Misafir

erdoğan 2002 den beri seçim kazanıyor.2002 de dolar,1.64 tl idi.şimdi 7.00 tl.seçim kazanmak böyle birşeyse, seçim kaybetmek daha kazançlı olmuyor mu?

MİSAFİR

DOLAR 15 LİRADA OLSA REİSİ YANLIZ BIRAKMAYACAĞIZ ÜLKEMİZİ SİYONİSTLERE TERÖRİSTLERE BIRAKMAYACAĞIZ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR NE KADAR TÜRKİYE DÜŞMANI KÖPEK VARSA EZİP GEÇECEĞİZ

Misafir

erdoğan 2002 den beri seçim kazanıyor.2002 de dolar,164 tl idi.şimdi 7 tl.seçim kazanmak böyle birşeyse, seçim kaybetmek daha kazançlı olmuyor mu?

misafir

YIKAMAYACAKSINIZ BÖLEMEYECEKSİNİZ BU MİLLETE PRANGA VURAMAYACAKSINIZ .TÜRKİYE BU SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK AMA SİZ HEP BÖYLE ALÇAK KALACAKSINIZ

koza

Seni ciddiye almak ?

GÜL

SEN BIRAK DOLAR BARONLARINI ÜLKEMİZE İHANET EDEN KİM VARSA HEPSİ İLE İÇLİ DIŞLISIN KEMAL

K.K

Daha dün kızıma hediye adı altında bana rüşvet olarak verilen evimi 100 bin dolara Güneş gazetesine sattım. Taş atıp elim yorulmadı, bugün 650 bin liram oldu. Dolar benim vazgeçilmezimdir.

Misafir

Doğru söyleyeni 7 köyden kovarlar ve sonra dolar 7 tl olur.

Turgut Şentürk

Ekonomi düzelsin, terör bitsin, huzur gelişin mi isteniyor, kurutun bataklığı yok edin bataklığın beslediği büyüttüğü haşereleri devlet kurtulsun millete huzur gelsin. Ülkemizin 80 küsur yıldır sorunudur en büyük derdidir bu bataklık. Yeri belli ülkenin göbeği Başkenttedir.

Misafir

Senin hala siyaset yapman hata:)

Misafir

salhor efendi "Zürriyetimden bile çıkabilecek bir CHP'liyi reddederim" demiş, ama fetöcüyü reddetmiyorsun, iki yıldır fetöcü damadın ve kızın için ağıt yakıyorsun

Misafir

bırakın bu dedikoduları da hadi bütün siyasi parti liderleri şu yurt içi yurt dışı mal varlıklarını bir açıklasın, gerçi muhalefet açıkladı da lakin bu basit soruyu Türkiyede kimse soramıyor, benim bu yorumumu beğenmeyen enayiler olduğu sürece bu vatan ayağa kalkmaz dostlar bu çok net...

ramçoloji

inanamıyorum..! doğru söyledi.

Emre

CHP'yi HDP'ye kanka yaptın. Kendi memleketin Tuncelide HDP defalarca birinci parti çıktı istifa etmedin. Şimdi mi edeceksin. Güldürme bizi.

gagamen

KİM OLDUĞUN ÖYLESİNE BAĞIRIYOR Kİ SESİNİ DUYAMIYORUM KEMAL BEY ORTADA KABAK SEN HALA TABAK DİYORSUN BE BİRADER

Emre

9 seçim kaybettin hemen her seçim öncesi siyaseti bırakacağım dedin. Ama halen o koltukta oturuyorsun. Lütfen biraz samimiyet. 600 delegenin imzasını dahi sayamayan sizler bir de bu ülkeye yönetmeye talipsiniz. Yuh.