BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45

Karamollaoğlu: Deniz bitti, duvara tosladık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Üretmeyen ekonomi, iflas etmeye mahkumdur. Deniz bitti, duvara tosladık. Bu ekonomi bugünkü prensiplerle idame ettirilemez" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Misafir

Devlet şahıslara karşı işlenmis suçları affetme yetkisine sahip değildir..Böyle bir af tarzı dünyanın hiçbir ülkesinde görülmemiştir..Vebali büyük olacaktır..Oldukça bozulmuş olan Türk toplumu saliverilecek olan katillerle daha da bozulacaktır..Cezaevleri değil sapkın tarikatler kontrol altına alınsın ki islam dini daha fazla zarar görmesin..

AdAk

Allah zihniyeti ve duruşu bozuk olan herkesten Devletimizi ve Milletimizi korusun kollasın. Duvara toslayanın kendileri olduğunu unutmuş gibi. Devletimiz ile milletimiz elele vermiş Liderinin öncülüğünde ilelebet yürüyecek adımlar atılıyor elhamdülillah. Durmak yok yola devam.

Misafir

ağzına sağlık kardeşim güzel özetlemişsin

Kundemacı

Af konusundaki görüşü mükemmel. Deniz bitti cümlesi eksik oldu. Bizim ekonomimiz için deniz bitti cümlesi yeterli değil. Denizler bitirildi denilmesi durumu daha doğru ifade eder.

misafir

ula dede vallahi seni hiç sevemedim nedendir bilmiyorum

metin

bu karamıdır mollamıdır neyse saadet partisine çokmu aradılar genel başkan olarak

Toprak

Sen olsan daha iyi idare ederdin dimi türkiye yi.. sıvasın başına karabasan gibi çöktüğün günler hal a hafızalarımızda taptaze...o sana hak verenler belediye başkanlığını görselerdi jilatini açılmamış laflar ederlerdi..ben yine edebimi muhafaza ediyorum

Misafir

gülüm bana bir gülü ver

Misafir

2050 yılının en büyük enerji üreticisi abd olacak abd onun için petrol, vs ürünlerin fiyetının artması için siyaset yapıyor gazeteler abd batmaz

Misafir

reisin damadını ingiltereye yolluyormuş

Misafir

Bu misafir adı altında yorum yapan beyefendiye; Bu ana kadar senin yorumlarını okurdum ve çoğu kere takdir ederdim. Lakin bir siyasi parti liderine üstelik yaşça sizden hayli büyük olan ve her zaman mukemmel seviyeli konuşan bir lidere hitap şekliniz çok ta düşük seviyeli bir hitab olmuş. Teessüf ederim

MeRTEr

İnsanda biraz utanma olur

a.eren

Kara molla sen istersen ingiltereye git Türkiyeye oradan bak, ne ürettiğini gör.

Misafir

Sayın Karamollaoğlu, siz seçimlerde bodoslama tosladınız ama hala ekranlara çıkıp ahkam kesebiliyorsunuz tuhaf doğrusu.

Misafir

Aldığın oy kadar konuş

TM

BRAVO DOĞRU SÖYLEMİŞ BAŞKAN...

Misafir

Ha sen tosladim itirafi yaptiginizi sanmistim. Kafa gozun dagildi hala tayyiple ugrasiyorsun. Ulen kimsin LAN sen?

Misafir

Fırsatçı Temel, işin gücün negatif enerji

Doğru

Doğru söylüyor adam ilk defa adama katılıyorum. Hükümet yanlışı hala görmüyor paralar betona gömüldü sözünde gizli herşey ülke ekonomisi sadece inşaat ile gelişmez imiş gördük ama ne yazıkki hala konut satışı yapılsın diye kanpanyalar yapılıyor bu bir yanlış

Misafir

Doğru söze ne denir! 16 senedir çözülmeyen yapısal sorunlar, dağ gibi artan borç, sıcak parayla hovardalık, betona gömülen sermaye, başarısız dış politika, arap saçına çevrilen eğitim sistemi, liyakat yerine sadakati parti liderine sadakat... Dolar - Euro vs nerdeyse %100 artar, piyasada mal bulunmaz, iş yapılmaz, sokaktaki enflasyon %50 lere çıkar. İşsizlik ve suç oranı artar. Sosyal adalet yerle yeksan olur. Herkes liderden çözüm bekler ama nafile... Çözüm yerine hamaset, izahat yerine demagoji. Tarih, Sayın Başkan Erdoğan ve Ak Parti iktidarını 30 sene sonra şöyle anlatacak: En çok aldanan ve aldatandı. Kitleleri hiç bir iktidar bu kadar manupile edemedi, Bunca başarısızlığa ragmen büyük demogoglarla 20 sene iktidarda kalmayı başardı. O dönemde millete ve ülkeye verilen zarar hala telafi edilemedi."

mısafır

Bu adama kimse fikrini sordumu.?!

Misafir

Kına cı arkadaşına unutmayalım herkes kına aynı kullanmıyor artık sen nerene sürüyorsan onu bilmem ama sürmeye devam et

Misafir

Duvara tosladığımızı görmeyenlere bir şey anlatamazsınız.atomu parçalamak onları ikna etmekten daha kolaydır.

Misafir

Temel Bey güzel tespitler

mevhibe inal

Doğru söylemiş! Türkiye toprak bütünlüğünden yana, Esad toprak bütünlüğünden yana, Abede-İsrail bütün bölge ülkelerini, teker-teker bölmekten yana. Bizim müttefik niçin Abede! BARIŞ BEKLİYORUZ.