BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21

İTO Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama: Kuklaya değil kuklacıya bakın

TL'deki değer kaybı ile ilgili 'Sert fiyatlandırmada kuklaya değil, kuklacıya bakmamız gerekiyor' yorumunu yapan Avdagiç, ekonomi yönetimi ve Merkez Bankası’nın önleyici tedbirler alması gerektiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
ahmet demircan

15 temmuzda maşası ile başaramayan abd doğrudan devrede. yaptırımla bizi sıkıntıya sokma, pes etmediğimizde ise çöküşe götürme umudunda. bu açıkça görülebiliyor. 15 temmuz gecesindeki gibi halk meydanlarda toplanıp direnişini göstermeli. ya pes edeceğiz brunsonu serbest bırakacak ve abd'nin diğer isteklerine boyun eğme yolunu seçeceğiz ya da iş büyüyecek. savaşın bir farklı şeklini yaşıyoruz.

Misafir

Sen ne yaptın Türkiye lehine kukla ve kuklacıya?!

mevhibe inal

Doğrusu işin ciddiyetini hala kavrayamadık. Bölgemiz işgal altında ve Global Çete İsrail lehine işgali büyütme niyetinde. Bu normal bir durum değil. Acil Durum Planları yapmak lazım.

Misafir

otomotiv sektörü made in türkey heraldeki sayın başkan ötv yi indirim insanlar araba alsın cari acığımız kapansın demiş bana yerli malların ötv sini kdv sini düşüründe dolar yüksekken ital mallar karşısında arz olsun hem hem istihdam yaratsın hem ihracat artsın adidas nike giyeceğine insanlar yerli malı ender öndör markasına yönelirse bu krizden çıkarız ancak cari açık azaldığında

hande bölükbaşı

kuklada belli kuklacıda belli yeter bizi uyutmaya kalkıp hedef şaşırtmalarınız.

  • 1