BIST 9.523
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,69

İşte Türkiye'nin dolar haritası rekor bakın hangi ilde

Kurdaki yükseliş öncesi 1 yılda vatandaş 7,1 milyar dolar sattı. Şirketler ise döviz mevduatını 3,4 milyar dolar artırdı. Büyükşehirler toplamda 6,3 milyar dolar bozdu ancak toplamda döviz mevduatının yüzde 72'sine sahip oldukları için kurdaki yükselişten en fazla onlar faydalanacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Alu man

Halk dolarını bozduracak yandaş firmalar dolar alacak. Niye millet dolar bozdurunca dolar düşecek yandaş düşük kurdan dolar alacak. Her plan kendilerini zengin ediyor

Misafir

bir ay önce döviz ve altınalrını satıp tl ye yatıran, bir ayda %50 zarar etti.altın ve döviz fiatları hâlâ yükseliyor.satan ,görüyor ebesinin örekesini.

Misafir

Yakında dolarını bozdurmayanlar vatan hainidir derseler hiç şaşırmam. Nasıl olsa işlerine yaramayan insanları bir anda hain ilan etmeye alışmışlar.

Recep

ABD'nın dış ticaret açığı 860 milyar doları aştı. Çin, Rusya, AB, Türkiye, Kanada vs yaptığı yaptırımlar ve getirdiği ek vergilere de ABD'nin çöküşünü durduramayacak. Bugün ABD 20 trilyon dolar borçla dünyanın en borçlu ülkesi. Trump doları yaptırımlar ile ABD'ye çekmeye çalışırken sadece TL değil, bütün para birimleri değer kaybediyor. Ama sonuç ABD için hiç de iç açıcı olmayacak. Bumerang etkisi ile ABD kaybedecek. Doları olanların o dolarlar ellerinde kalacak.

Misafir

Doların ve imanın kimde olduğunu ancak Allah bilir.

Misafir

gazetelerden Türkiye'de kriz yorumu: "Ekonomi konusunda cahil bir lider..."Kendi ekonomisini sakat bırakıp bundan başkalarını sorumlu tutuyor.

as

hangi ilde dolar var derken, yastık altındaki doları mı alacaksınız...

Misafir

dolarımız yokki bulamıyoruz

Misafir

Lan niye satacam dolarımı manyakmıyım satacak olan ilk baştakiler onlar satıyormu gemıciklerini

Aç gozunu din tuccari

Gavur izmir diyen esas gavurlar bu haritaya iyi bakin esas milliyetci millet izmirlidir diyeri fasa fisoymus

Misafir

Böyle saçmalıkmı olur kardeşim karışmayın milletin parasına diktatör müsünüz istediğiniz kadar bozdurun düşmez bu şekilde dolar falan

Suçlu

Dolar bozdurmadığı halde dolar bozdurduğunu söyleyen biri günah işlemiş olurmu, lütfen bilenler söylesin, çok huzursuzum.

ruzgar67

Akdeniz Ege deki mekan sahipleri kim olduklari beli adamlara yukardan emir geliyor kazanilan dovizleri bilincli piyasaya surmuyorlar nasil olur bilmem ama mekanlarin hepsi el degismeli

Misafir

Albayrak’ın açıklamalarına inancı yok etti!____________Türk iş dünyasının en önemli bir başka isminin yorumu, 'Ne diyeyim ben Sayın Bakan’ın açıklamalarına? ? Ben yorum yapmayayım ve gideyim' oldu.

Xtr

Bu araştırmaları acaba niye yapıyor devlet ve medya? Kimde ne kadar para var, size ne? Bu varlıklara el koymak gibi bir düşünce var ise eğer bunu da söyleyin açık açık. Ha eğer yoksa, milletin parası devlet garantisi de kalmaya devam edecekse bunu da güçlü bir şekilde piyasalara söylemeleri gerekir. Güven için.

Misafir

Satan varsa ben alırım.

Misafir

Hazırlıklı olun!....Recep Tayyip'e büyük şok kapıda !..İran’a uyguladığı ambargoyu delme kararı ile Haftaya Astronomik Halk Bankası Tazminatı Geliyor!.

Hep aynı senaryo ben Tl den yanayın

Yani zengine bir şey olmaz fukara enflasyon altında eziliyor azalmaya dolar fakir gidip artırarak alamaz demem o ki filler tepişir karıncalar ezilir

  • 1