BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,47

İstanbul'daki 15 Temmuz davasında ilk karar çıktı beraat ettiler!

İSTANBUL'da görülen 15 Temmuz davasından son dakika kararı çıktı. Davada 23 er hakkında beraaat kararı verilirken, 1 astsubaya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kesildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Otopsi neden yapılmıyor,hakim savcı tutuklu ve karar siyasi diyenler var. Hem sıfır bilgi,hem sıfır akıl yürütme ama yorum yazıp okunmayı sağlayacak cesaret.Cahil cesareti budur işte!

Misafir

15 Temmuz Darbede 250 vatandas kimlerin kursunuyla vuruldu ? OTOPSI NEDEN YAPILMIYOR ?

Misafir

SERBEST BIRAKAN SAVCI HAKIM TUTUKLU DEGILMI ? BU KARAR SIYASI AMACLI

atakan

erlerin beraat etmesi çok güzel. kamu vicdanına uygun hareket ediliyor.alkış.

Misafir

ülkesini seven çocuğuna acıyan yarınından emin olmak isteyen daha demokratik bir ülkede adalet içinde yaşamak isteyen her kim varsa pazar günü o meydana gitsin yoksa vebali onun boynunadır bu saat en sonra adaletsiz her karaın vebali onun boynunadır

Yasemin

erlerin sucu yoktu zaten. suc onlara emir veren vatan haini fetöculerde.

Yasemin

Adalet yuruyusune provokasyon yapip hukumeti zor duruma dusurmek isteyenlerin eli bögrunde kaldi.diktatörun oldugu söylenen ulkede özgurce yuruyus yapildi. Turkiye icin gurur verici.Feto terör örgutu zor durumda kaldi.

Misafir

Adalet Yürüyüşü 23. günde de devam etti.. Kortej 60 bine ulaştı. Sınır tabelası altında ‘barış güvercini’ uçuran Kılıçdaroğlu'na 80 metre genişliğinde 20 metre derinliğinde sahne!

  • 1