BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54

İsmail Beşikçi'nin bağımsızlık isteyen Kürtler'e dediğine bakın!

Türk sosyolog İsmail Beşikçi Kürt sitesine verdiği röportajla çok konuşulacak. İsmaill Beşikçi Barzani ve avanesine akıl verdiği söyleşide 'Fırsatı kaçırmayın bağımsızlık ilan edin' aklı veriyor. Rudaw sitesinde çıkan söyleşide Beşikçi'nin bir de Türkiye iddiası var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Aras

Amaç orada devlet kurmak değil hala bunu anlamayanlar var zaten abd Suriyede devlet kurdu barzaniye şimdi dur zamanı değil diyor iki sene referandumu ertele sonra suriye ve ırakın kuzeyini birleştirerek israile güvenli bölge oluşturmak barzaninin meclis üyelerinin hepsi israilli yahudi daha sonra da Türkiye ve İranı da bölerek büyük israil projesini hayata geçirmek müslüman kürt kardeşlerimiz bunu çok iyi analiz etmeliler

Sivasli

Devlet Devletse bu Hain s...sizlere Türkiyemin Havasini bile koklatmamalilar.

Doğrucu

Yıllardır bu Beşişilcinin Hain olduğunu biliyorduk. Ama solcular bunu kabartıyormuş. Bu devlet kimin. Kürtlerin değil mi? Bir mücadele açarak kime yaranacaksınız? Bunun sonu kardeşi kardeşe düşürmedir. Kına yaksın düşmanlar.. Bunlara kanan kürt kardeşim olur mu acep?

bkesen

Beşikçi'nin kimseye diyet borcu yok. 2002'ye kadar kötü yönetilen ülkemin ona borcu var, vesselam. Kardeşlik bağı ile bağlı olan Kürtlerin hamisi Türkiye'dir. Bunu istemiyenler Türkiyemizin de düşmanıdır.

Misafir

Atatürk Üniversitesi eski Rektörlerinden Rahmetli Prof.Dr.Kemal BIYIKOĞLU ne büyük adam mış bee. Taa 1970 'li yıllarda bazı hainlerin ihanetini anlamış ve onlarla mücadele etmişti. Bu hainler bilimsel çalışma yapıyoruz diye kürtçülük çalışmalarına o tarihlerde başlamışlardı.

ahmet avşar

bencede müslüman kürt kardeşlerimiz eğer devlet kurmak istiyorlarsa bu tarihi bir fırsat onlara yardımcı oalalım

HAKİKAT SAVUNUCUSU

NE VAR KENDİMİZE İSTEDİĞİMİ KÜRT KARDEŞLERİMİZEDE İSTESEK DAHA SAMİMİ OLMAZMI BUGÜN BAŞKA ÜLKELERDEKİ TÜRKMEN KARDEŞLERİMZE OLAN HASSASİYETİMİZİ KÜRT KARDEŞLERİMİZEDE AYNISINI İSTESEK FENAMI OLUR

  • 1