BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95

IMF'den yeni hükümete ilişkin ilk açıklama

IMF Sözcüsü Rice, Washington'da düzenlediği basın toplantısında Türkiye'ye yönelik sorularını yanıtlarken yeni yönetimin uygulayacağı ekonomi politikalarının önemine vurgu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Burdayiz.

İlginç İmf içine ne kaçmış:) ne olmuş ki:) Turp mu göz kırptırdı anlamadık:)

Frankfurt

Kumdemacı işi çözmüş imf mi bakıyor artık bu işlere hangi devlette bu denge 2009 dan beri var. Evet türkiye çok pahalı lâkin bu pahalılılta bu kadar tüketim nasıl oluyor bankalar nasıl kredi veriyor anlamak çok zor bir batışı için. Üretimleri şeyler zaten taşeron olarak üretiliyor bunları batı alıyor çok ucuza. Biraz tasarruf edilse iyi olacak millet yiyip içip geziyor bakalım ne kadar sürecek. Antalyaya eskiden tatile gidemeyen artık otları beğenmiyor illede yurtdışı avrupa diyor böylece paralar döviz gidiyor elden. Gelen turist TL bile almaya mecbur değil devlet bunu kontrol edemiyor böylece de TL ye rağbet yok gözüküyor değer daha fazla kayıp ediyor. Siz isterseniz bir yurtdışı gezinizde deneyin banka hariç TL yi nerde bozdurabilirsiniz kimse almaz ama türkiye ringonum ahırı

Misafir

Bunun niye elin adami söylüyor? Türkiyede söyleyenler nelerle suclaniyor neler. Millet biz her türlü acliga haziriz diyenlerin sayisi cogunlukda.

kundemacı

"Önemli olan yeni yönetimin sağlıklı ekonomi politikalarına, makroekonomik istikrarı güçlendirmeye ve dengesizlikleri azaltmaya kararlı olduğunu gösteriyor olması." Bunlar yapılmış olsaydı zaden ekonomi bu durumda olmazdı. Gelen gidenden iyi değil ki.

  • 1