BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16

İlkokullarda yeni düzenleme! Tamamen ücretsiz olacak...

MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB) ilkokullarda leni bir uygulama başlatıyor. 3 ve 4'üncü sınıfta okuyan öğrenciler için 'İlkokullarda Yetiştirme Programı' başlatılıyor. Haftada toplam 10 ders saatini geçmeyecek ve hiçbir şekilde ücret alınmayacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
SAMET

Önce velileri eğitmek gerekiyor.Örenciye okulda öğrendiği kazanımları unutmamaları için eve tekrar amacıyla verilen 3 sayfalık çalışmaları çok bulan öğrenci velisi profili var iken eğitimde yapılan her türlü özverili çalışma kendi kendini yok ediyor.

salhor

Eskiden ilkokullar, bir sözlü mezuniyet imtihanıyla ikmal olunurdu. Sonraki tahsilde ise OLGUNLUK imtihânı vardı ve adamın canına okunurdu. Eğer o sisteme dönülse, lise mezunlarını imtihan etmeye bile lüzum kalmaz. Liseyi bitiren, doğruca üniversiteye girer. Veliye ve talebeye taviz vere vere sınıflar derste açıkça uyuyan, derse devamı bir fedakarlık gören çocuklarla doldu. Tahsil, bir şeyler elde etme demek. Semeresiz tahsil, boş hamallıktır.

Misafir

her sınıf için sadece 10 öğrenci ile sınırlı olduğunu neden yazmadın, milleti yanıltmayın, doğru düzgün haber yapın. Tamamen ücretsiz olacakmış, resmiyette ücretsiz ama okul aile birliği diye bir olay var.

bu

Bu çocukları bu kadar yorup okuldan soğutmanın ne anlamı var müfredat basitleştirilsin çocuklar okula zorla değil isteyerek gitsin yoksa başarılı olmalarının mümkünü yok

Misafir

Uyduruk bahanelerle ogrenciyi sorumsuzlastirip basari sifirlaniyor. Daha sonra basarisiziz diyerek hafta sonu onca masrafla arkayi toplamaya calisiyorlar. Ogrenci haftalik 40-45 saat ders aliyor ki sonuc yine degismiyor. İsin sirri egitimde ciddiyet ve herkesin fitratina ve kapatisene uygun egitim.

Vatandaş

Çıraklık ve kalfalık eğitimin içine alınıp yaşatılmadıkça eğitim başarıya ulaşamaz. Hiç bir işten anlamayan bir lise mezunu toplum için ve ailesi için bir risktir.

E.S.S

TABİ TABİ ÜCRET ALINMAYACAK BİZDE İNANDIK. OKULLARI BİLE VELİLERE YAPTIRIYORLAR HABERİNİZ BİLE YOK MESELA BİZDEN İSTENİLEN PARA 1 SINIF 6 ŞUBE VAR 600TL SINIF 37 KİŞİLİK 222 KİŞİ 133,200 TL ARAŞTIRIN Ç.KALE MERKEZ ÖZLEM KAYALI İLKOKULU BU NE PARASI SAYIN BAKAN???

Misafir

tuvalet kagidina kadar istersin 10 saat icin istemezsin. sıkıyosa iste 😂😂😁😁😂🤣😃

  • 1