BIST 9.704
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.432,38

İlber Ortaylı'dan eleştirilere yanıt! Maaş alıyor mu?

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı danışmanı olmuş, daha öncesinde ise kişisel kütüphanesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne armağan etmişti. Kararları büyük tartışma yaratan Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

vatan evladı olmak bu . hain olan hemen eleştirir düşman olur.vatansever birine düşman olanlara baktınm düşman olduklarıı adamı sevmiyorsun. CHP hdp ve fetö zihniyetin neye düşmansa o doğrudur.

YARETMEZ

ilber hocayı eleştiren tayfa belli GEZİ KAFASI

TRY

İlber Hoca Tr deki en yüksek maaşıda alsa tamamen helaldir böyle adamlar çok nadir gelir değerini bilelim

Misafir

Helal olsun HOCAM. Para da alsan helaldir sana.

taner

chp atamasıyla işbankasında ykü olanlar ne maaş alıyor onu izah etsinler, açıklasınlar.. ayrıca chp referansı ile bankada iş yapan yöneticlerin bağlantıları ve para akışları incelensin isterim.. kimbilir chp ile ne bağlantılar var..

alim

Uluslararası Kültür Elçisi olacak adamdır hocam.

dnt61

Memlekette çok büyük gelişmeler var insanımızın büyük çoğunluğu diplomasız alim ileri düzey siyasetçi artık bu ülkeyi kimse tutamaz niye derseniz insanımız İlber Hocayı eleştiriyor. Ben kendisini görsem önümü ilikler acaba ne diyecek diye ağzım açık beklerim. Bu ne rezillik.

Misafir

Bizim insanımız...dedikoduyu.. yalanı...iftirayı sever maaş alsanda hakediyorsun...helal olsun.....Ankarada....devlette çökerdklenmiş iş yapmadan 65 yaşını bekleyen asalaklardan daha mı az bu devlete millete hizmetin..helal hoca ...aldırma bu insanlar böyle...işte..

osman kurum

Goy goyculara cevap vermiş hoca.Hoca Akpartiye pek soıcak bakan birisi değildir.Yeri geldiğinde AK Partiye de hatta Özellikle Osmanlıca eğitim konusunda Erdoğana da lafını esirgememiştir.Erdoğan ''tarihçi olacak zat'' diyerek geçiştirip eleştirmiştir isim bile verememiştir çünkü İlber hocaya sataşmak kolay değil.Bu jestiyle de devletçiliğini göstermiştir.

Misafir

Sayginligin bundandir Hoca.

Nde

Bu adam kültür bakanı olmalı. Tarafsız cahil insanımızı aydınlatmak için ıdeolojik degil tarafsız olarak tarih anlatıyor ama saplantili olanlar osmanlıyı sevenler sevmeyenler yada mustafa kemali sevenler sevmeyenler tarafındanda her yaptığı olay oluyor. Eldeki trk düzgün tarihçimiz bu adam.bu adama karşı olanlar gitsin kadri mısırlıoğlu nu dinlesin yada dünkü bebeleri tarihi uyduranalri .sonuçta devlet i ebed müddet insanlar degil

Misafir

helal olsun lan akp li değilim ama sen akp ye değil devlete hizmet ediyorsun takdir ediyorum

  • 1