BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İhraç edilen komutan aklandı, yerine atanan ise FETÖ'cü çıktı

KHK ile ordudan ihraç edilen Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilal Güvenir, bugün yayımlanan 697 sayılı yeni bir KHK ile görevine iade edildi. Güvenir'in görevden alınmasının ardından yerine atanan Kıdemli Albay Yılmaz Özdemir de FETÖ'cü çıkmış ve bunu itiraf etmişti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Hakkı ARAR

FETÖ'cü olmayanı ihraç edip zulmetmekten, FETÖ'cüyü il jandarma alay komutanı yapmaktan AKP'li birileri sorumlu olmalı ve bedelini ödemeliler.

KRİPTO KADROLAR....

SINAV VE MÜLAKATLARI NASIL GEÇTİKLERİNİ,FETÖ KAMPLARINA ALINIP KİME YEMİN KARŞILIĞI ATANDIKLARINI TAHMİN ETMEK BİZİM İÇİN ZOR DEĞİL AMA BİRİLERİ HALA GÖRMEMEZLİKTEN GELİYOR.BU KİŞİLER KRİPTO KADROLARDIR NE YAPACAKLARINI KİMSE TAHMİN EDEMEZ...

SATILIK İNSANLAR!...

KADRO KURUYORUZ DİYE ALDIKLARI KİŞİLERİN HANGİ CEMAAT VEYA TARİKATDAN GELDİKLERİNİ ARAŞTIRMAZSANIZ ARALARINA FETÖCÜLER RAHATLIKLA GİRECEKTİR.SINAVLARI HAKKI İLE KAZANANLARDAN SATILIK İNSANI ZOR BULACAKLARDIR AMA SINAVI NASIL KAZANDIKLARINI,FETÖNÜN EGEMEN OLDUĞU KURULLARDAN RAHATLIKLA GEÇENLERE YEMİN ETTİRDİKLERİNİ DE UNUTMAYALIM,BUNLARIN NE SÖZ VERDİKLERİNİ KİMSE BİLEMEZ.

Demir

Kimin eli kimin cebinde belli değil at izi it izine karışmış harbiden

Satılık beyinler!...

Kadro almak için cemaat dan cemaat'a veya tarikat dan tarikata koşup,hangisi ile sınavları ve mülakatları geçerim hesabı ile devlete yerleşenlerin yarın kimin emrinde olacaklarını görmeden fetö pisliğinin artıkları tam temizlenmeden kimse rahat edemez.

SINAV KAZANMAK İÇİN!....

DEVLET KADROSU KAPMAK İÇİN DAVETİYELERİ DAĞITILAN DÜĞÜNÜNE ÜÇ(3)GÜN KALA NİŞANINI BOZAN,SINAV KAZANDIRACAK CEMAATA VEYA TARİKATA GEÇENLERİN OLDUĞU ÜLKEMİZDE KİM GÜVENDEDİR?

Hakkı ARAR

Vatansever Türk komutanı ihraç edip yerine FETÖ'cüyü getiren AKP'liler yargılanmalılar.

Misafir

Hala kurumlarda gizlenen cok sayıda alçak potansiyel zombi FETOcu var bu nednelee bu hain örgütü çökertmek için ayrı bir istihbarat birimi kuurlmalı, ihbarlar cididyetle değerlendirilmeli, FETO yu ziyarete edenler, FETO imamları ile irtibatı saptananlar kuurumlardan derhal atılmalıdır. Kahrolsun Feto teröristleri gebersin FEtulah vatan haini sapığı

Misafir

Bu olaylar FETO terörö örgütünün ne kadar kripto hain alçak bir örgüt olduğunu gösteriyor. Hükümet FETO ile mücadele için cumhurbaşkanlığına bağlı ayrı bir birim kurmalıdır hemen derhal bu hain örgütün en son kriptosu yakalanana kadar mücadle sarttır.Hala kurumlarda kripto ve bilinen cok sayıda FETOcu alçak var. Ayrıca hapishanelerdeki alçaklar farklı koguslara dağıtılmalı itirafçı olmaya zorlanmalıdır. FETO imamlarının telefonları haberleestikleri kamu kurumu calisanları hakkında soruşturma acılmalııdr Bu hainlerin finsna kaynakları da kesilmeli, mal varlıklarına el konulmalıdır

Misafir

sapla samanı karıştırırsanız bu işten çıkamazsınız

Misafir

ne yani şaşırdınızmı ben şaşırmadım mecliste feto araştırılsın önergesine kim hayır dedi öğrenin bakalım...

Misafir

Vermeden almak Allaha mahsus. Bu şeytanlara ne kadar GÜÇ verilmiş ki bu hale gelmiş ülke. ACABA kim vermiştir. GÜLERCE'ye sorsak ECEVİT der.

Vatandaş

Allah bunların topunu ıslah etsin, olmuyorlarsa kahretsin kahrolasıcaları...

ASD

BU NASIL BİR ŞEYTANİ AĞ.

Misafir

Türkiye'ye vize serbestisi yok!................ Almanya'da başlayan koalisyon görüşmelerinde Türkiye konusunda anlaşıldı.

Misafir

Vay vay vay, bu ne has bir mücadeleymiş böyle?

Ozcyr54

Alcak feto hainler beynini satmışlar şeytana ALLAH devletimizi korusun

Cevat

Bu FETÖ Terör örgütü nedir yahu.. Hapsediyorsun, tutukluyorsun, meslekten ihraç ediyorsun BİTMİYOR.. Yeni FETÖ CÜ çıkıyor, bitmiyor.. KORKU FİLMİ GİBİ.. Bitti diyorsun yeni bir yapılanması çıkıyor..

ÇOKOMİK .

KUTLARIK,BUNU BAŞARMAKTA ZOR.!!

TRAJİ KOMİK.............

Tam komedi oldu,böyle mi temizlenecek fetö.????

komedi

hahahahahahaahhahaha

  • 1