BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,82
ALTIN 2.477,33

Hükümetten İnce'ye tepki: Çıkıp Türkiye'den özür dilemelidir

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gülen'in iadesiyle iglili Muharrem İnce'nin iddiasını yalanlayan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını hatırlatarak, "Sayın İnce dürüst bir siyasetçi gibi davranmalı, çıkıp Türkiye'den özür dilemelidir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Ge bakalım muharrem.....sen neymişsin be abi....birden türkiyeli müslümanların oyuna talip oldun...geçmişini unutarak....aday oluncaya kadar müslümanlar için ne yaptın ?diye adama sormazlar mı....baş örtüsü..için geçmişte neler söyledin....neler yaptı da müslüman halktan oy istiyorsun....gel bakalım muharrem...solcu musun yoksa...

kundemacı

Gerçekten; Muharrem İNCE' de doğmadan dört yıl önce okula başlamışsa, Süleyman Demirel Üniversitesini 2002 den sonra kurmuşsa özür dilemesi gerekir.

Malatyalı köylü

İşinize gelmeyen yorumları yayınlamıyorsunuz kimseden değil tek Allah'tan korkun.

YT

BOZDAĞ KONUŞMASINI YETERLİ DAYANAKLI GÖRMEDİM DOĞRU DEDİĞİNE İNANMAM ZOR..

aşudulu

bunlar ülkeyi yönetmeye aday.iftira.yalancılık.göstermelik halk tiplemeleri kılığına girerek halktan biriymiş gibi gözükmek..millet bu kadar mi gerçeği görmediklerini sanarak bir bakıma milletle dalga geçmektir.siyaseti de ayaklar altına aldiniz.yazıklar olsun.

üyee

Bu ülkede özgürce bir eli yağda bir eli balda yaşayanların hainlik planları yapmasının cezası ne olmalıdır... Bu ülkeye layık değilsiniz...

  • 1