BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02

Hükümetten çok sert açıklama: Mutlaka bir bedeli olur

Kuzey Irakta yapılması planlanan referandumla ilgili Dışişleri Bakanlığı Barzani'yi uyardı. Açıklamada, 'Referandum konusunda ısrarın bir bedeli olur' denildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Mohammed

Bu Ne Pehiz ne Lahana Turşusu..!? Barzani denen Hainin PKK paçavrasını Ankara ve İstanbul'da göndere çekerek ona BAĞIMSIZ DEVLET MUAMELESİ YAPARAK PKK BESİCİSİ BARZANİ'ye GÜVENCE VEREN AKP İKTİDARI DEĞİLMİ de şimdi tutmuşlar PKK'nın Referandumuna GÜYA.! karşıymışlar gibi rol yapıyorlar. YAPTIĞINIZ AYIP, HEMDE ÇOK AYIP. YÜCE TÜRK HALKINI BU KADAR APTAL YERİNE KOYMAYIN. RİYAKARLIK DİNİMİZCEDE GÜNAHTIR, RİYAKARLIK YAPMAYIN. YA OLDUĞUNUZ GİBİ GÖRÜNÜN, YADA GÖRÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ OLUN.

ihsan

ibadi telefardaki orduyu Barzani üstüne çevirsin bitsin iş

azz kaldı

Fazla karışanların da bedel ödeme ihtimali var!!,Barzani de evetçiydi referandumda.güle oynaya gelip gidiyordu Türkiyeye nooldu??

kararlılarr.

Sert bir şekilde kınayalımm.!!!!!

onların mücadelesi

hem burada devlet töreni yapın,bayrağı göndere asın her türlü cesareti verin sonra ama olmaz.nedenmiş o neden içişlerine karışıyoruz devletlerin.yapacak yolu yok,savaşırım diyor.!!

vatandaş

türkiye bedeli zamanında ödedi geçmiş ola

Misafir

Ne şekilde bir bedel ödeyecekler? Biz mi ödeteceğiz yoksa zamanla kendi kendileri mi ödemek zorunda kalacaklar.Kürdistanı Amerika kurduracaksa (ki Amerika kurduracak) bedel medel ödemez kimse.

Misafir

barzani ile kim petrol anlaşması yaptı? kılışdar mı?? ancak aktavukları kandırırsınız, geh bili bili...!

kundemacı

demek dostane, zaden bu adamı böyle diye diye biz şımartmadık mı? Barzani kimdir de onunla petrol anlaşması imzalayacaksın?

Misafir

bedeli ne olur? kerkük ve musula girilecek mi, yoksa sert bir şekilde kınanacak mı????????

Misafir

sağa sola bedel ödeme ile tehtit eden iktidar ve üyeleri, kendi bedellerini bu topluma ödetiyor.

  • 1