BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.443,23

Hükümet düğmeye bastı! Artık kaldırılıyor

Hükümet referandum sonrası çalışma hayatında milyonlarca insanı ilgilendirecek yeni düzenlemeler yapacak. Yapılacak yeni düzenlemeye göre artık memurlar arasındaki fark kaldırılıyor kıdem tazminatıyla ilgili önemli adımlar var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

kıdem tazminatıma dokunma, benim tek garantim o. emekli olunca alacağım ev o. çocuklarıma bırakacağım mirasım sadece o. dokunma arkadaş. git zenginden al.

Farklı Bakış

İnanmayın; HÜKÜMET PARA BULMAK İÇİN BU SEFER DE ÇALIŞANLARIN KIDEM TAZMİNATLARINA GÖZ DİKTİ. Şimdi fonda toplayacaklar 5-10 yıl sonra fonu bitirip KIDEM TAZMİNATINI YOK EDECEKLER. Unutmayın konut birikimi vardı, nemalarımız vardı. HEPSİ BİTİRİLDİ ÇALIŞANLAR HİÇ KARLI ÇIKTIMI.

vatanımsın

cumhurbaşkanı maaşı, bakan maaşı, milletvekili maaşı da memur maaşına göre düzenlenecek mi? yoksa bön bön bakacak mıyız?

fikret bofduroğlu

ekonomi kelek olunca,vergi ve prim alacaklarının faizini silip anaparayı düşük faizle vadeye bağlarsın,tahsilatta sorun olursa bu işlemleri tekrarlarsın,bunu bilenler ödemelerini zamanında yapmazlar bilirlerki aynı uygulama devam edecek,KDV ,ÖTV indirimi yaparsın ve indirim süresini uzatırsın.işsizliği azaltacağız diye kamu kurumlarına ve kamuda iş yapan taşoron firmalara yandaşlarını doldurursun, özel sektöre işsizleri işe alın sigorta primlerini devlet ödeyecek dersin.ondan sonra çıkıp EKONOMİMİZ İYİ DURUMDA dersin.biz de inanırız.

paralazim

Bu kişisel hesabı çalışanlar istedikleri zaman görebilecek. işçiler paraları görecek zeki mürende bizi görecek olay bu para isteme canını ver güzel ülke bu halde.

Hakan

gözünüz aydın, özel sektörde çalışıp evet veren arkadaşlar.Bundan sonra kıdem tazminatınızı eksik olarak ve en erken 10 senede göreceksiniz. Ama önemli değil, ne de olsa yollarımız var değil mi?

  • 1