BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,76

Her satırı bomba ihanet davası! Çıplak fotoğraflar yasak aşkı ifşa etti

ANTALYA'da, 'Sende ölüm büyüsü var' diyerek, bir aileyi 2 milyon TL dolandırdığı, ayrıca 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, birçok kişiden haksız kazanç sağladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Tali Yüksel Yeşilot, duruşmada eşi Öznur Yeşilot'u aldattığını itiraf etti, “Karımdan özür diliyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Hepsi sapık salla gitsin

haydi artik operasyonlar baslasin

devletin kesinlikle bunun gibi insanlarin dini duygularini sömüren münafiklari ve hergün internette mantar gibi patlayan medyum bozuntularina, cinci hocalara, falcilara gecit vermemesi ve bu tür internet sitelerini kapatmasi lazim. türkiye'de cok büyük bir dini temizligin yapilmasi gerekiyor. özellikle tarikatlar, tarikat seyhlerinin ve cevrelerinin mal varliklarinin iyice arastirilmasi hatta el konulmasi lazim. milletin ve yüce dinimiz islamin bu sahte haci, hoca, seyh, mürit, cemaat, tarikatlardan kurtarilmasi lazim.

salhor

Dîn zayıflayınca hurâfe güçlenir; dîn güçlendikçe hurâfe zayıflar. Gusül abdesti sorgulaması yapsanız, toplumun en az yarısının bundan habersiz olduğunu görürsünüz. Naîm Hoca merhûmun bir esprisi, işe çok yarar. Cemâ'ate "Müslüman adamın ilk öğreneceği şey, gusül abdestidir. Farzı üçtür: Bir: ağız ve burna üçer def'a kuvvetle su çekmek. İki: Bütün vücûdu kuru yer bırakmadan yıkamak. Üç... Rahmetli ilk iki farzı tek maddeye çektiğinden üçüncü farzı hatırlayamamış. "Aklıma gelince söylerim" deyip kesmiş sözü. Hanefî fıkhında niyet, gusül için farz değil. Fiilî bir niyet söz konusu. Bunlar daha bilinmiyor ve böyle bir uyanık, ortalığı kasıp kavurabiliyor. Ama cemaatler, tarîkatler gırla gidiyor. Taa.. 16. asırda Kastamonulu Latîfî, "Ortalık Seyyid ve Şeriften geçilmiyor " demişti. Meydan boşsa, doldururlar.FETÖ, en aktüel örnek. Sonra tuttuğunu at içeri. Ohh, ne a'lâ memleket! Köpekleri sal, taşları bağla.

ahmet

demek ki bu kilolara da gelen kadın varmış..

bir basit vatandaş

Al birini vur ötekine. Bunlar nasıl insanlar? Böyle Müslümanlık mı olur?

  • 1