BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.488,22

HDP'li vekiller polisle tartıştı yol kapattı

HDP'li bir grup milletvekili Tunceli'de terör operasyonlarının sürdürüldüğü bölgeye girmek istedi. Güvenlik güçlerinin engeliyle karşılayan milletvekilleri, polisle tartışarak Tunceli-Elazığ karayolunu araçlarıyla trafiğe kapattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
CEVAT

lan kalleşler KÜRT halkının en büyük düşmanı sizsiniz kurmalı kumandalı kuklalar sizi

Nizamı cedid

ulan hainler siz bu milletin merhametine yatın kalkın dua edin bi yavuz bi 4.murad ruhlu lider olacakki kelleriniden *ihanet anıtı*yapsın dünyaya nam olsun size hala fırsat veren milletin parasıyla besleyen bu düzende meydan boş at koşturun bakalım bununda bi sonu olacak sığındığınız siyonistler ABD şeytanı gün gelir kendi derdine düşer görürüz sonunuzu çok uzak değil

Burdayiz.

Polisler prosüdür gereği birşey yapamıyorda, o şöförler neden kafa göz girmemiş, bu hainlere, yangın bahane teröristlik şahane, hala halkın gözünü korkutma eylemindeler, taviz vermesin kimse.

Misafir

milletin meclisinden bali maas alan bu teroristler ulkemizden surulmeli

misafir19

Kesin gitmek istedikleri yerde büyükbaş bir terörist sıkışmıştır onu kurtaracaklar. bırakın geçsinler vardıkları zaman sihalar halletsin bir taşla bayağı bir kuş vuralım.

ihsan

bu hain vekillerin gideceği yere dikkat edin teröristler olmalı

Can DOĞRUSÖYLER

CHP'liler koşun yardıma...

Aydın aydınlık

Halk düşmanı hdpkk ..faşist ırkçı parti ülkedeki kardeşliğin önündeki engel bu kürt ırkçı sı kafa. ..Stalin. ..polpot kafası. ...Siyonist lerin kankasi hfp/dbp kapatılmalı. ..Ey yetkili.....!!!!?

Vahid

Allah belanı versin hdp. Pis cani pkk partisi

Gurme

Bu hdp nasil legal parti ve kapatilmiyor.... Sifir telorans ne zaman olacak. Hdpnin silsilesini halletsinler

Misafir

Burada da mahluklardan birinin hoşuna gitmemiş ama fazla tıklayamamış.

Misafir

Eyy hdp diyarbakirda surda hendekler kazilip bombalar doldurulup insanlar katleden pkk niye eylem yapmadiniz . Amerikan israil uşaği kopeği oldunuz . Halkiniza çalisaydiniz adeletli olsaydiniz butun kurtler arkanizdan gelirdi . Unutmayin sizden nefret eden yuzde 40 lik bir kurt kesimi var .

Misafir

Kuru odunlardan birinin hoşuna gitmemiş tıklamışta tıklamış.

Turgut Şentürk

Üzülmemek elde değil. Kuru odunlar orada dururken yaş ağaçların yanmasına insan olarak üzülmemek elde değil.

Turgut Şentürk

Yanarım da güzelim ağaçların yandığına yanarım. Yanarım da ormanın yerine bu HDP li odunların yanmadığına yanarım.

Misafir

Helal olsun oflu baba. Hamşonun biri beğenmemiş tıklamış ta tıklamış.

Turgut Şentürk

Bunlar insan ama yalnızca dış görünüm olarak insan. Karakter yapıları ve ruh yapılarıyla insan sulüyetine büründürülüp yaratılmış bir mahlukat. Ve bunlar milletvekili ve TBMM üyesi. Utanıyorum, kahrediyorum ve lanet okuyorum.

Misafir

Ormanların bilinçli bir şekilde yakıldığını bildiren ekolojist Nadir Bulut da yangınlardan birçok bitki türü ve yaban hayvanın etkilendiğini söylüyor. Bulut, “En az 200 yerde lokal bir şekilde yangın sürüyor” bilgisini de paylaşıyor.

Dersim

Heyet daha yangın yerine gitmeden Tunceli Valisi Tuncay Sonel, bir açıklama yaptı..Açıklamada, kentte onlarca hektarlık ormanlık alanın yanmasını ‘örtü altı yangın’ olarak belirtilmesi dikkat çekti...................

OFLU BABA

HIC KIMSENIN UMURUNDA DEGILSIN HAMSO KIME NE ANLATIRSAN ANLAT MILLET SIZI DINLEMIYOR CHP NIN SAYESINDE MILLET VEKILI OLDUNUZ HADDINIZI BILECEK TC NIN SARTLARINI KABUL EDECEKSINIZ AKSI OLMAYACAK YASANMAYACAK YURU BAYIRIN GULU

  • 1