BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59

Hakkari'de patlama son dakika 17 asker yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Ovaiçi Köyü civarında patlama yaşandı. Valilik, 18 askeri personelin durumunun iyi olduğunu, 1 kişinin hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

kandile atom atmak için neyi bekliyoruz

Misafir

içişleri ve savunma bakanı görevden alınmalı derhal

kundemacı

15 Temmuzda TSK derdest eden 15 Temmuz kahramanları neden gidip PKK' yı yok etmiyorlar. Bu iş çok uzadı.

MİSAFİR

BU ÜLKE SON 15 SENEDE VERDİĞİ ŞAHİT SAYISINI UNUTTU ..AMA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI VE ÖYLE ANILDIKİ --DÜNYA GÖRDÜ ..TAMAM HEPSİ BU ÜLKENİN VATANDAŞI VE BU ÜLKE İÇİN CAN VERMİŞLER..ALLAH HEPSİNE RAHMET EYLESİN..PEKİİİ ..GENCECİK YAŞLARINDA BU VATAN İÇİN CAN VEREN ASKERLER NİÇİN ANILMIYOR VE SADECE AİLELERİ TARAFINDAN SADE BİR TÖRENLE İMKANLARI DAHİLİNDE TOPRAĞA VERİLİYOR ..BU ŞEHİTLERİMİZE NİÇİN DEVLET TARAFINDAN GEREKEN İLGİ VE ALAKA VERİLMİYOR SEBEP???İŞTE BEN ŞAHSEN BUNU ÇOOOK HAKSIZ BULUYORUM..VE TABİKİ AYIRICI DA BULUYORUM...

Misafir

hani daha sabah bombalamıştı uçaklar bunları???

Misafir

Gündüz evde sokakta, gece terörist hainler temizlenmeli. Yoksa bu kalleşler başka türlü sızamazlar....

ertürk göktürk

soylu nerede?neden orada değil?hani mart nisanda bitecekti?adam ankarada karadenizli mütahitlere iş bulma derdinde asker can derdinde.

misafir

Her Şeyinize tamam zaten söz sizde. Ama artık sözünüzü tutun ve .bitirin artık şu lanet terör neden pisliği her gün yüreğimiz yanıyor. Daha dün üç şehit verdik bu lanet teröre. Hani referandum da evet çıkınca terör bitecekti.? Terörün bitmesi için evet diyoruz denilmişti. ne oldu bu sözlere. Hayatının baharında geçlerimiz yitip giderken arkasından baş sağlığı dilemekten başka ne yapıyoruz. Yalvarıyorum bir şeyler yapın Allah rızası için.

Misafir

Askere el uzatan elleriniz kopsun.Dunya ya birakmadik biz topraklari,size mi yar edecegiz.Ataturk un torunlari son kanina kadar bu ulkeyi ebedi yasatacaktir.

gereksiz

Esendere Irana sinir. Bence o sinirdaki görevlilere bir sorusturma acilmasi lazim. Mapsden Esendere Beldesini aratin.

Misafir

HANİ TERÖR BİTECEKTİ NEREDE VERİLEN SÖZLER Konuyorsa dala bölücü leş kargaları dal kesilsin Bölücüler şehre kadar iniyorsa dağdan yol kesilsin Eğer ki askerime kurşun sıkıyorsa kol kesilsin Bu Vatana ihanet eden baş ise baş kesilsin Türk ALLAH'U tealanın kılıcıdır boyun eğmeyen taş kesilsin Bizim dirimiz asker ölümüz şehittir Sizin için ey rezil bölücüler Ölünüz leş diriniz kalleştir Kurşun oruc bozmaz şehidim Sen bu gün ALLAH katında İftara davetlisin.

Farklı Bakış

Neyi paylaşamıyoruz. Daha dün DEMOKRASİ DİYE BAĞIRAN BİZLER DEĞİLMİYDİK. DEMOKRASİ OLAN YERDE ŞİDDET ve KAVGA OLMAZ. OLAN BU ÜLKENİN GENÇLERİNE OLUYOR. VE BİZLER DEMOKRASİYİ ÖĞRENENE KADAR DA GENÇLERİMİZE YAZIK OLACAK.

Misafir

tsk binlerce asker ve jetlerle pkk ya operasyon yapıyor 3-4 aydır sonuçta 25-30 iti gebertebildiler. pkk da bir pusuda 20 askeri şehit edebiliyor. TSK da kurmaylar (işe yaramazlar) görevden alınmalı derhal

Misafir

26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )

  • 1