BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68

Gina Haspel kimdir ABD yeni CIA Başkanını konuşuyor!

Gina Haspel kimdir sorusu, CIA Başkanı Mike Pompeo'nun yeni Dışişleri Bakanı olması ile gündeme oturdu. Amerika'nın yeni CIA Başkanı olacak Gina Haspel 62 yaşında ve zalim bir işkenceci. Mazisi hayli karanlık olan Gina Haspel CIA'in başına geçen ilk kadın olacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
kurt

nazilerin yaktigi yahudi torununa benziyo.

Misafir

dinimizde ölenin ardından kötü konuşma yapılmaz bazı yaratıklar kötü konuşuyor bunlar insan olamaz ölen kişiler rahmetle anılır nefret kusanlar nasıl insanlar bunlar zavallı yazıklar olsun sizlere.

Misafir

Zaten hukuk devletiyiz zaten barış kardeşlik ve huzur içinde yaşıyoruz. Ama senin kastettiğini çok iyi anlıyorum sen müslümanlar ezilsin baş örtüsü yasak olsun Allah demek yasak olsun memurlar 1. Sınıf vatandaş olsun istiyorsun.işte onu bundan sonra sen değil torunun bile göremez bu ülkede haberin olsun.

Aziz Yakut

Emekli öğretmen isimli yorumcu "Yeniden Hukuk Devletine Ulacağız" diyorsun. Sen önce Türkçe öğren hocam sonra gel nereye ulacağsan .

sade bir kişi

memur dostum sen 1940 ta emekli oldun herhalde hangi dünyada yaşıyosun ayda desem bize çok yakın biraz bilgin olurdu ama venüste veya uranüstesin herhal delikanlı yiğit bir anadolu evladı tanımadığın için ömründe hasımsızlık yapmış anlaşılan müsil iç geçer ne diyelim

Misafir

kiminle barış içinde yaşayacaksın ?.fetöylemi pkk ilemi.yazık sana cihanda sulh derken içinde o mide bulandıran devlet millet düşmanlığıyla boğulursun inşallah.internethaber yöneticilerine sesleniyorum.bu yorumu yazan kişi ya fetöcüdür ya pkk lı.yada kumaşı bozuk devlet duşmanıdır.ıp numarasından ulaşılmalı ve gereken hukuki işlem yapılmalıdır.

Emekli Öğretmen

Umudunuzu Kaybetmeyin Çocuklar Bir şekilde Tayyip'den kurtulacağız ! .. Yeniden Hukuk Devletine ulacağız !Yurtta sulh, cihanda sulh , Barış, kardeşlik ve de huzur içinde yaşayacağız!

sergici

Gina HASPEL kader oraya gelmiş değil elbet yahuda lobi onayı bu iş

SIRAT

En kısa zamanda ABD çarşafa dolanırda kendi derdine düşer eyaletler bağımsızlık ister siyahlar isyan eder dünyada oynadığı oyunlar başına sarar ALLAH her şeye kadir..APD (AMERİKA PARÇALANMIŞ DEVLETLERİ)

LÜFER

BU BAYAN KADININ TAM BİR SİYONİST TİPİ VE İFADESİ VAR HİÇ ŞÜPHESİZ (LÜSİFER)

  • 1