BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56

Gaziantep saldırısı Fatma Şahin 1 gün önce anlatmıştı!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminin Gaziantep'te yansımalarını ve cumartesi gecesini kana bulayan düğün baskınına ilişkin İnternethaber.com'a konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Buradayız.........

Vay Soysuzlar Vay!.....Kandıramayacaksınız, korkutamayacaksınız, unutturamayacaksınız. !... Gaziantep'te düğüne yapılan ve çoğu çocuk bir çok insanın katledildği IŞİD'in canlı bomba saldırısında ölenlerin cenaze törenine bir grup, tekbir getirerek saldırdı. Cenazelere saldıranların kafalarındaki belediyeye ait şapkaların olması dikkat çekti.

Misafir

aldatılanların kimisi mağdurken, ekserisi mahkum durumdalar.

Vatandaş

Biraderler Sayın Başkana, Bakanlığı döneminde ASPB'na ekipler halinde yerleştirdiği Fetö'cüleri neden yerleştirdiğini ve isimlerini de sorsalardı ya.

Gezi Yolu__-------

Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanlarını tanıyalım ..............Antep'i vatansız, bayraksız, milliyetsiz ümmetci küresel cihadistlere teslim eden bu belediye kimlkerin elinde?...................

Misafir

Bu kadın kendi reklamını yapma derdinde her konuda kendine pay çıkarıyor

ali kaya

neden mi Gaziantep. çünkü ayakları üzerinde durabilen ender şehirlerimizden. ekonomi ve kardeşliği vurarak düşmemizi bekliyorar. bilmiyorlar ayaklarımızı vursalar da biz gövdelerimizin üzerinde dururuz inşaallah

  • 1