BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Fiyatı yüzde 70 zamlandı: Herkesi isyan ettirdi!

Bebek maması fiyatlarının son bir yılda yüzde 70’e varan oranda artması aileleri zor durumda bırakırken, eczacılar, bebek mamasının Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenmeyen ürünler grubunda olması nedeniyle firmaların inisiyatifine bırakıldığını ve fiyatların bu sebeple yükseldiğini iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

sığırlıkta sınır tanımayan bir zat

kundemacı

Bebekler ekmek yesin, hem bu kadar kalkınmış ülkede yaşayacaklar, hem de mama yiyecekler. Nerde o bolluk. Önce gemicikleri tamamlayalım sonra bebeklerin ihtiyacı olan mama işine bakarız.

Misafir

Eskiden çocuk mamasımı vardı ? Anneler analıklarını yapıp beslesin çocukları hazır mama alacaklarına.

kundemacı

% 70 nedir? Hiç bir şey. Bu millet % 200' ü hak ediyor. Hızla kalkındığımız için bunlara alışmamız gerekir. Sonra bebekler neden mama yiyor? Ekmek nelerine yetmiyor?

Misafir

yeter artık, düşünce kabiliyetsizleri... devlet daha ne kazanacak, maaşımızın üçte biri devlete gidiyor zaten

Misafir

vatandaş laf olsun diyemi konuştun Türkiyede herşeye misli misli zam geliyor hangisini kullanmayalım söylede bilelim dahi adam sırf hükümete zarar olmasın diye neredeyse her haksızlığa göz yumacak haldesiniz yazık

Vatandaş

Çözümü söylüyorum.. Kullanmayın.

Misafir

Bulgur diyor herif ya.Çok vatansever bir bebeksen bulgur üstüne Kımız içseydin.Bebek mamasını daha çok Anne sütü gelmeyen ve yetmeyenler kullanıyor.İlaç bir nevi

Tim

BeBek maması eskiden varmıydi hiç gerek yok 1uzak durmak gerek

misafir

ne gerek var isyana 1 yetmez 5 çocuk yapın nasıl olsa birileri size yardım eder

Misafir

ESKİDEN İNTERNETTE YOKTU SEN NE ARIYON BURADA GİT OTUR EVİNDE TV Nİ İZLESENE..

Misafir

Vatandaş ihale gelirlerin fazla Heralde herkes senin gibi tuzu kuru değil. Evet mama alternatifi var fakat herşey fazlasıyla artı farkında değilsin öyle görünüyor.

Pehhhhh

Hiç bi şey düzelmiyor

vatandaş

Ona zam yapma buna zam yapma bu devlet nasıl kazanacak? Siz de zıvanadan çıktınız, sözcü mü okuyoruz internethaber mi belli değil. Eskiden bebek maması mı vardı? Bulgurla, vatan sevgisiyle büyüdük biz.

  • 1