BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.485,94

Fitch Ratings İdari Yöneticisi James McCormack: ABD-Çin gerginliği...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings İdari Yöneticisi James McCormack, ABD ile Çin arasındaki ticaret gerginliğinin daha kötüye gidebileceğini ve ABD'nin ticaret açığının artabileceğini bildirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
KAŞGARLI MAHMUT

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BİZE KUYU KAZDINIZ İNŞALLAH O KAZDIĞINIZ KUYUYA KENDİNİZ DÜŞERSİNİZ VE DÜNYA SİZİN GİBİ BİR PİSLİKTEN KURTULMUŞ OLUR Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings İdari Yöneticisi James McCormack, ABD ile Çin arasındaki ticaret gerginliğinin daha kötüye gidebileceğini ve ABD'nin ticaret açığının artabileceğini bildirdi.

Misafir

Geberen atın çiftesi sert olurmuş, doların yükselişi fason basılan ve dünyaya pompalanan dolarların geri dönüşüdür. Piyasada elde kalanlar hariç dolar filan yok. Amerika las vegas kumarı oynadı ve elinde patlattı. trump gibi bir deliye de tüm ihale yıkılacak. Son 10 yıl inşaAllah amerikanın iç savaş haberlerini izleyeceğiz tv'de bol bol

Misafir

O ZAMANA KADAR ÜLKEMİZ BATACAK..........................

Misafir

ABD çok iyi bir plan yaptığını zannediyor ama çoktaaan kaybettiler bile. Bunlar ABD`nin son çırpınışlarıdır. Dolar yakında kese kağıdı olunca, ABD`de kağıttan kaplan olarak tarihteki yerini alacaktır. Ve sakın unutmayın; gecenin en koyu olduğu an, sabahın yaklaşmaya başladığı andır.

Misafir

Tayyip'ciler neden Obama gitsin!... Trump Gelsin istedi?........

Misafir

yaa aklıma geldi tramp seçildiği için bu ülkede alkış tutanlar kimdi......hatırladığım tüm akplilerdi............

Misafir

2018 başından bu yana dolar bazında Memur, işçi ve emekli maaşları da 650 lira ile 1200 lira arasında eridi

  • 1