BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Fikret Orman: Kulüpler oy birliği ile metnin arkasında

Beşiktaş Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, tartışma konusu olan ortak bildiriyle ilgili ''Kulüpler oy birliği ile metnin arkasında olduğunu ifade etti.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Bu filonun ilk defa doğru konuştuğuna tanık oldum.

HALİL

Daha düne kadar hakemlerden dert yanan bu adam (Fiko) değilmiydi? Şimdi ne olduda hakemlerden yana oldu. Bunun bütün derdi Galatasaray. Bu takımın önünü nasıl keserim. Adam akıllı. Çünkü gündemi değiştirmek istiyor. Paralar nerde fiko efendi. Anlat bakalım.

Misafir

daha 1 ay önce istifaya çağırıyodun federasyonu. nasıl delikanlı bu yaaa. bu beşiktaş başkanları fener ne derse onu yapıyorlar. bunlqar hakkaten büyük takım olamazlar..

fahri

fikret orman bizde Galatasaray olarak sabah akşam arkandayız haberin ola

Misafir

BAS BAS PARALARI LEYLAYA BIDAHIM GELICEN DÜNYAYA PARALAR NOLDI INEK YEDI INEK NOLDI DAGA KAÇTI DAĞ NOLDİ YANDI BITTİ KÜL OLDUI DİYOLLAR HAYERT KI HAYRET

Misafir

rivrivriv yapma ula.hertürlü haltı işlersiniz bildiriye imza atarsınız ondan sonra bizim üslubumuz dersiniz.nerdeo eski karadeniz delikanlıları

TRABZONLU

BU FİKRET VARYA BENCE FENERLİ HA....ÇÜNKÜ BJK LILAR BU KADAR GICIK OLAMAZLAR !...

Misafir

Bu isin arkasinda fikret ve demiroren oldugu ortaya cikti, adamlar nize soylenen farkli diyor bunlarda bu yuz, her sene bjksampiyon olacak ya. Gs baskani admsa kukupler birliginden cikar

Misafir

Cinconun Türkiye'de nasıl kupa aldığını biliyor. Yurt dışında ise çok ballı bir takım. Neredeyse hiç oynamadan kupa kaldıracak. Bu kadar şans ???????????????

17 klüp ağlama

galatasaray vara gitmedi diye hakeme kızdı, kimseden lütuf beklemiyor. 17 klüp varınızı yoğunuzu Koyun hiç bir zaman Biz realin Arsenal’in elinden kupa alamayacaksınız. Biz stadınıza kupayı gömseniz sahayı karartsanız yine o kupaları elinizden Söke söke aldık alırız.

  • 1