BIST 9.096
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,03

Fetullah Gülen'e neden makale yazdırıyorlar? İşte yanıtı

Ahmet Hakan bugünkü köşesinde Washington Post'ta Türkiye aleyhine yazı kaleme alan Fetullah Gülen'i ve Batı medyasının tavrını yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
fnfgn

Ahmet Hakan = bir yumruk

Drr

Vatanım sensin!!....

ihsan

get lan hakan buz gibi hepsini senden iyi biliyorlar abd nin foyası çıkmasın diye yapıyorlar

ömer faruk

Hadi oradan! Senden benden iyi biliyorlar Fetoyu.

Küçük insanlar etkin yerleri işgal ederse...

"Gazeteci" diye sana kalem verene çok şey denir ama senin gibi yazıp da kendini "gazeteci" sananlara daha çok kızmaktayım çünkü 1-2 yazıdan sonra kalemi senin gibilerin terk etmesi gerekirdi aslında!.. ABD VE DİĞER EMPERYAL DEVLETLERİN NE OLDUĞUNU TARİH KİTAPLARINDAN OKUYUP ANLAYABİLİRSİN ANCAK!.. Olayları detaylarıyla inceleme yeteneğin olsaydı keşke.. Ama BENDEN SANA BİR TÜYO: SALİH MÜSLÜM İLE TÜRKİYE ANLAŞMIŞTI HANİ.. N'OLDU DA SALİH VAZGEÇTİ? YİNE ESAD İLE ÇOK İYİLERDİ BİR ZAMANLAR HANİ.. N'OLDU DA ESAD BİRDEN FİKİR DEĞİŞTİRDİ DE FARKLILAŞTI? (Bu yazında bahsettiğin Erdoğan düşmanlığı fikirdaşlığınızı bir kenara atıp BAŞARABİLDİĞİN KADAR OBJEKTİF BAK OLAYLARA BAKALIM NE SON-UÇ ÇIKAR?)

Misafir

Erdoğan nefreti sadece dış ülkelerde değil burada da var?Erdoğan gitsin de ülke batsın diyenlerle dolu.Bu ülkeye gelecek zararın kendilerine de geldiğini görürlerse iyi olacak.Siyaset yapanlar bir gün gelir koalisyon yaparlar da peşinden gidenler normalleşme için ne yapıyorlar bunu herkes sorgulamalı.

Misafir

doğan medya sana neden yazdırıyorsa, onlar da ondan yazdırıyor

arnaani

yazdırıyorlar çünki emperyalistler kendilerine sadık bir şekilde hizmet eden,emperyalistlerin projelerini uygulayan uşaklarını korurular onlara toz kondurmazlar fettoş ve ekibide daha öncekiiler gibi emperyalistlere uşaklık edeceklerine söz verdiler gizli anlaşma yaptılar 15 temmuz başarılı olsaydı türkiye fetonun çiftliğine ddönecekti hoca efendi! cumhuriyetine dönüşecekti

osmancık

Ahmet Hakan tam anlamıyla çuvallamış. Feto'nun, Amerika tarafından tasarlanan ılımlı islam projesinin aktörü olduğunu bilmeyen mi kaldı? Ilımlı islam Türkiye'de hakim kılınacak, oradan da tüm islam dünyasına ihraç edilecekti. Ne demek istediğimi anlamak için Feto'nun şakirtlerine cihad kelimesini yasakladığını not edin.

Misafir

Yazdiriyorlar cünkü arkasinda Amerika ve Nato var. Neden kacan subaylari geri vermiyorlar, neden onlara iltica Hakki veriyorlar?

Türkiye Düşmanları

Yazdırıyorlar çünkü...Türkiye müslüman bir ülke. Güçlenmesinden tekrar Osmanlı olmasından korkuyorlar. Türkiyeye düşmanlık besleyen bütün teröristlerle kucak kucağadırlar. Zaten bu örgütleri de kendileri kurmadı mı? Kendileri silah sağlamadı mı?

Bilal Can

he Tüm Avrupa geri zekalı, siz çok akıllısınız.

  • 1