BIST 9.872
DOLAR 32,48
EURO 34,84
ALTIN 2.451,97

FETÖ'cülerden trilyonları indiren Kemalist avukatlar! Cem Küçük yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, ekranlarda FETÖ’ye sövüp sonra FETÖ’cü zenginlerden astronomik paraları cebe indirmekle suçladığı Kemalist avukatları yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
G.Osman PAŞAOĞLU

Aynı Ersan ŞEN, Deniz Feneri davasında beraat aldıran avukattı hatırlatırım..

Misafir

tabiki hazinemizden.

Adalet nedir ki

Alsınlar alsınlar Haydan gelen Hu ya gider O fetöcüler nereden almışlar bu kadar parayı

Misafir

Hala da akıyordur bunlara musluklar.

Misafir

Sen ne kadar götürdün önce onu söyle?

ahmet

cem küçük 17 aralık operasyonu olduğu akşam bile fetöyü öven videolar var..şimdi çıkmış konuşuyor..

vahdettin

cem kücük hakli,Ersan Şen karanlik bir tip, bunu niye hep televizyonlara cikariyorlar

21

fetöcüleri eleştirdiği kadar pkk deaş diyer terörist avukatlarının da isimlerini yaz cem bey

21

cem küçük birde apo pkk deaş hizbullah avukatlığını yapanları da eleştirsen

UTANMA VE ARLANMA!...

AVUKAT KIZIM ÇOK YÜKSEK FİYAT ÇEKEREK FETÖCÜLERİN DAVALARINI ALMADI AMA HAKİMLİ SINAVLARINDA,TOFFELL BELGELİ İKEN DAHA DÜŞÜK PUANLILARI TERCİH ETTİLER,ŞİMDİ DE AİHM'E DİL BİLEN HAKİM BULAMADIKLARINI OKUYORUZ,BEN ŞAHSEN UTANIYORUM BU DURUMDAN.

erdem erkut

Kim/kimler her gün ''Fetö fetö o fetöcüdür bu fetöcü ortağıdır şu fetö ile şu dolapları çevirdi'' diye bas bas bağırıyorsa onlara dikkat etmek lazım.

Misafir

Duydun demek ouuu süper delil...

hacısan

Eski fethullahçı Cem mi söylüyor bunları?

Mis

Niye sadece Kemalist avukatları yazıyor. Diğerlerini görmezden mi geliyor?

egeli efe

bu adama sinir oluyorum,devletin sirtinda kambur olan bu insanlar ya danisman yada gazeteci kimligiyle ortaya cikiyor ama daha acayip olani,bu tur insanlari yureklendiren politikacilar yani bir birbirlerine gaz veren insanlar,ne vatana ne millete hayiri dokunmayan ama lafa geldiginde memleket kurtaran insanlar

YAZIN DA YAZIN!....

BİR FETÖCÜ LOKANTADAN BİRİNİN TELEFON İLE SİPARİŞ VERMESİ ÜZERİNE HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTI.GERÇEK FETÖ MAĞDURLARINI SAVUNMALILAR AMA,SİZ CEM BEY'DE HAKİMLİK SINAVLARINDA VE DİĞER SINAVLAR VE ATAMALARDA NELER DÖNDÜĞÜNÜ AYNI BU OLAY KADAR AÇIK VE SEÇİK YAZABİLİR MİSİNİZ?MESELA KIZIM AVUKAT TOFFEL BELGELİ VE MESLEKİ SORULARIN YÜZDE DOKSANINI YAPMIŞ AMA DAHA DÜŞÜK PUANLI(BELKİ DE 30 PUANLILAR)ATANIR İKEN VE AİHM'E DİL BİLEN HAKİM BULUNAMAMASINA ÜZÜLMEZ MİSİNİZ?İNGİLTERE'YE KURSA GÖNDERİRKEN ARABANIZI SATMIŞSANIZ,BİR AY ÇORBA İÇEREK,ON ÜÇ GÜN KURU FASULYEYİ ÜST ÜSTE YEMEK ZORUNDA KALARAK FEDAKARLIK YAPMIŞSANIZ,BU OLAYA TEPKİNİZ NE OLUR DU?

Misafir

duyumlara bakma eğer duyumlara bakacak olursak bende senin reza sarrabtan 250 ton altın aldığını ve bu paralarla gemicikler aldığını duydum

Misafir

En aklı başında, hukuki donanımı yüksek bir hocadır Ersan ŞEN. Hukuki bilgisini eğilip bükülmeden dosdoğru söylüyor. Rahim ER gibi iktidar yanlısı değil

misafir

Cem KÜÇÜK, kim ki,kaile bile almayın

hasan usta

Doğru diyor.Zira bizzat Ersan Şen'in avukatlık için (sadece bir duruşma için) Fetöcülerden 1 milyon dolar istediğini bir Fetö tutuklusu avukattan duydum.

GÜVENİLİR OLMAK ÖNEMLİ!...

TAMAM BUNLARI YAZIN AMA YA DİĞER SORUNLARI NİYE YAZMIYORSUNUZ?SINAVLARDA SORU ÇALMALAR,DÜŞÜK PUANLILAR ATANIRKEN,TOFFEL BELGELİ DİL BİLEN ADAYLAR ELENİYOR(ÜSTELİK AİHM'E DİL BİLEN HAKİM BULUNAMAZKEN).YALAKA İNSANLARIN NE KENDİLERİNE NE ÜLKELERİNE FAYDASI OLUR,EN ÇABUK RENK DEĞİŞTİRECEK KİŞİLER BUNLARDIR.YOKSA YALAKA OLMAK İÇİN ZEKİ OLMANIZA DA GEREK YOK.TÜM ÜLKE SORUNLARINI YAZARSANIZ GÜVENİRLİĞİNİZ ARTACAKTIR.

Misafir

AKP li olup da fetö davalarına bakan avukatların varlığından haberinin olmaması mümkün değil! Dürüst değilsin!

Misafir

KAÇ PARA VERDİN AÇIKLAR MISIN

Misafir

YA GEÇİN BU AYAKLARI DÜNE KADAR HEPİNİZ FETÖNÜN AVUKATLIĞINI YAPIYORDUNUZ GAZETECİYİZ DİYE GEÇİNMEYİN SİZ

PİDE SİPARİŞİ!....

GERÇEK ATATÜRKÇÜ AVUKATLAR GERÇEK FETÖCÜLERİN DAVASINI ALMAMALIDIR AMA YA FETÖCÜ DEĞİLSE DİYE DE BİR ŞEY VAR.İFTİRA VE YANLIŞLIKLA BİR YERDE TEMAS KURANLADA OLABİLİR ÇÜNKÜ.FETÖCÜ OLAN BİR LOKANTADAN TELEFON İLE PİDE SİPARİŞİ VERENLERİNDE FETÖDEN YARGILANDIĞI BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ ÇÜNKÜ!...