BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

FETÖ tutuklusu ABD'li papazın şok ses kaydı! 2016'da büyük bir...

Türkiye'de FETÖ'den tutuklu olan ABD'li papaz Andrew Craig Brunson'un ses kaydının olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre, papaz 6 yıl önce bir gence 2016 yılında büyük bir deprem olacak diyerek hayatta kalabilmesi için yaşam malzemesi veriyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Nijerya'da Boko Haram terör örgütü ilegal örgüt Brasil Argentina Colombiya üzerinden Avrupa Asya Avstralya Afrika Rusya Droga taşiyror galiba ve bu işler İslym ile bağlantısı olması ihtimalı çok düşük ve daha çok İSİS örgütüne yakın galiba

Misafir

utanın bre utanın benide 1o içerde tuttular içerde hala yargılanıyorum beni içeri alanlar şu an içerde neymiş tapede ben hristyanım paskalya bayramında yumurta tokuştururuz arapçada en sert yumurtanın adıda ferun yumurtası 120 ferun yumurtası istedim telefonda meşhur özcan şişman bunu 12o firuvan askeri yaptı ve bana 120 askerle nereyi basacaktın diyen bir hukukun içide debelinoyoruz şu an nüfusun yüzde 49 zu denetimle yaşıyor bir okadar yurdışı yasağı var

Misafir

İslam Dünyasından haberler...Karaman'da Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam okulunda cinsel tacizde bulunan sınıf öğretmeni imam için 600 yıl hapis istendi.

Timbuktu

Afrikalılar der ki; "Misyonerler buraya geldiklerinde onların kitapları bizim tarlalarımız vardı. Şimdi onların tarlaları bizim kitaplarımız var" . Senaryo aynı. Tedbir almazsak akibette aynı olacak.

Misafir

ses kaydi nerede?

Misafir

Montajdir belki hemen atlamamak lazim

Misafir

İslam Dünyası haberleri: Durum Tamamen bir Facia!..........Nisan ayında Nijerya'da Boko Haram terör örgütü tarafından kaçırılan kız öğrencileri VAHŞI Dincilerin elinde her gün hukukla tecavüz ediliyor!....Şeriatcı Örgütün lideri Ebubekir Şekau Kızlarınızı pazarda satacağım ... diyor!..

cenk ysmam

Halen niye İncirlik i peşkeş cekiyoruz..

Vayvayvay

Paraları sıfırla komplo. Bunlar gerçek.

  • 1